Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Her er de fem nominerede til Cavling 2008

De nominerede er:

  1. Niels Sandøe, Thomas Svaneborg og Bo Jørgensen, Morgenavisen Jyllands-Posten, for analytisk og kompleks erhvervsjournalistik – hvor de længe inden finanskrisen kortlagde, hvordan et stort antal ejendomshandler ville medføre omfattende tab for pantebrevsselskaber og banker.
  2. Peter Rasmussen og Ulrik Sass, Fyens Stiftstidende, for undersøgende og fortællende journalistik om en Aspergerramt mand – hvor de via grundig research har skabt en medrivende serie, der samtidig har afdækket systemets uformåenhed over for psykiske lidelser.
  3. Morten Frich og Morten Crone, Erik Refner, Jesper Woldenhof, Berlingske Tidende, for den dagsordensættende, flermediale serie ”Forbrydelsen” – hvor en konkret sag om politisvigt har ført til debat om og ændringer af den ellers stort opreklamerede reform af ordensmagten.
  4. Tom Heinemann, Heinemann Media, for tv-dokumentaren ”Et tårn af løfter”, sendt på DR1, SVT og NRK – hvor det påvises, hvordan store, skandinaviske teleselskabers løfter om forsvarlig produktion i udviklingslande er tomme ord uden hold i virkeligheden.
  5. Uffe Tang, Phillip Flores, Bjarne Steensbeck og Morten Henriksen, Berlingske Tidende, for deres afslørende artikelserie om mangelfuld vejledning i Udlændingeservice – hvor sager om familiesammenføring er blevet afgjort i strid med gældende regler i EU.
Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk