Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Her er de fem nominerede til Cavling 2001

Ni journalister indstillet til Cavlingpris

  1. Poul Høi, Berlingske Tidendes korrespondent i USA, for at skrive "fremtidsikret avisjournalistik" i en tidsalder, hvor det skrevne ord er sat under hårdt pres. Hans reportager er velskrevne og vidtfavnende.
  2. Jesper Knudsen og Michael Elsborg, DR-Nyheder, for afdækning af Willy Strube-sagen, hvor de med omfattende research afslørede ulovligheder i SiD.
  3. Ulrikke Moustgaard og Henrik Brun, Information, for deres artikelserie om kvindehandel, et vanskeligt tilgængeligt område. Deres artikler har fået myndigheder til at tage problemet alvorligt og andre medier til at følge op.
  4. Olav Hergel og Mads Kastrup, Berlingske Tidende, for deres artikelserie "Det bliver i familien". Tvangsægteskaber bliver belyst gennem de enkelte menneskeskæbner med fokus på et af integrationens sværeste problemer.
  5. Jan Michaelsen og Anders-Peter Mathiasen, Ekstra Bladet, for deres afsløring af et forløb i efteråret 1992, hvor daværende statsminister Poul Schlüter gav færingerne ejendomsret til alle råstoffer i den færøske undergrund.
Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk