Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Her er de fem nominerede til Cavling 1992

16 journalister er nomineret til Cavling-prisen for 1992, oplyser fagbladet Journalisten

  1. Niels Ufer fra Weekendavisen er indstillet for dramatiseringen af forløbet i Tamil-sagen, mens Jan Jensen og Ander-Peter Mathiasen fra Ekstra Bladet foreslås for deres artikler om uregelmæssigheder i det danske justitsvæsen, bl.a. opkrævningen af gebyrer fra flygtninge.
  2. Michael Kristiansen, Weekendavisen, Thomas Larsen og Michael Ulveman fra Morgenavisen Jyllands-Posten er indstillet for deres bog om statsminister Poul Schlüter, mens Karen Gahrn fra månedsbladet Press nomineres for en artikelserie om gen-forskning.
  3. Jørgen Poulsen fra Danmarks Radio foreslås hædret for sin korrespondent-virksomhed, mens Jakob Andersen og Vladimir Pimonov er bragt i forslag for artikler om KGBs operationer i Danmark.
  4. For reportager om sociale myndigheders og retsvæsenets behandling af incest-sager indstilles Poul Bøgh og Ernst van Norde, B.T., mens Arne Ullum, TV 2, foreslås for en reportage om misforhold i Skatteministeriet. Hans TV 2-kollega Jesper Klit er også i rækken af kandidater med baggrund i dokumentar-programmerne "Superbaby" og "Det sindssyge Danmark".
  5. Finn Sørensen, Lolland-Falsters Folketidende, indstilles for dækningen af det såkaldte elmaste-tyrani i Sydsjælland, og endelig er Klaus Laursen fra DR-TV foreslået for programmet "45 minutter".
Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.