Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Her er de fem nominerede til Cavling 1992

16 journalister er nomineret til Cavling-prisen for 1992, oplyser fagbladet Journalisten

  1. Niels Ufer fra Weekendavisen er indstillet for dramatiseringen af forløbet i Tamil-sagen, mens Jan Jensen og Ander-Peter Mathiasen fra Ekstra Bladet foreslås for deres artikler om uregelmæssigheder i det danske justitsvæsen, bl.a. opkrævningen af gebyrer fra flygtninge.
  2. Michael Kristiansen, Weekendavisen, Thomas Larsen og Michael Ulveman fra Morgenavisen Jyllands-Posten er indstillet for deres bog om statsminister Poul Schlüter, mens Karen Gahrn fra månedsbladet Press nomineres for en artikelserie om gen-forskning.
  3. Jørgen Poulsen fra Danmarks Radio foreslås hædret for sin korrespondent-virksomhed, mens Jakob Andersen og Vladimir Pimonov er bragt i forslag for artikler om KGBs operationer i Danmark.
  4. For reportager om sociale myndigheders og retsvæsenets behandling af incest-sager indstilles Poul Bøgh og Ernst van Norde, B.T., mens Arne Ullum, TV 2, foreslås for en reportage om misforhold i Skatteministeriet. Hans TV 2-kollega Jesper Klit er også i rækken af kandidater med baggrund i dokumentar-programmerne "Superbaby" og "Det sindssyge Danmark".
  5. Finn Sørensen, Lolland-Falsters Folketidende, indstilles for dækningen af det såkaldte elmaste-tyrani i Sydsjælland, og endelig er Klaus Laursen fra DR-TV foreslået for programmet "45 minutter".
Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk