Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Valdemar Alfred Nielsen

Illustrator, animator & grafisk designer

Om mig

28årig kreativ, der bl.a. har arbejdet som AD'er, tekstforfatter og illustrator i flere år.

Bacheloruddannelse i Visuel Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Medlem af Danske Bladtegnere.

Har tidligere løst illustrationsopgaver for bl.a. Metroxpress, Meyers, Alm. Brand, Dagbladet Information, Droner.dk m.fl.

Står desuden bag den illustrerede blog, valdefar.dk, hvor jeg tegner og skriver humoristisk indhold. Mit mest læste indlæg var en illustreret kødsovsopskrift, som blev læst af op mod 120.000 danskere og blev delt af bl.a. Claus Meyer, Ida Auken og Martin Thorborg.

ILLUSTRATION & TEGNING:
– https://www.valdefar.dk/illustration

REKLAME & KONCEPT:
– https://www.valdemar.dk

Portfolio

Valdemar Alfred, Valdefar.dk

Illustration til artikler & blogs

Har du skrevet en artikel eller et blogindlæg, der mangler en visuel krog? En illustration giver blikfang, vækker nysgerrighed og øger sandsynligheden for at dine indlæg bliver læst – både på blogs, websites, sociale medier og i traditionelle, trykte formater.

Artiklen kan suppleres med enten én stor illustration, en lille vignettegning eller en kort stribe, der indrammer tekstens tema.

Valdemar Alfred, Valdefar.dk

Illustration i infografik

Har du et komplekst budskab, der skal formidles visuelt? En lang tekst kan være kedelig, svært forståelig og grafisk uinteressant.

I stedet kan man omsætte de vigtigste pointer fra teksten til en infografik med illustration. Her dannes et hurtigt overblik over temaet, og tegningerne indbyder læseren til at gå på opdagelse i indholdet og forstå sammenhængene. Det er anslået, at hjernen behandler visuel information op til 60.000 x hurtigere end tekst! Infografikken kan udarbejdes til både tryk, web og film.

Valdemar Alfred, Valdefar.dk

Illustration på plakater & tryk

Unikke plakater illustreres med enten enkelte, store motiver eller et mere detaljeret værk, som fx en infografik eller en stribe. Hver plakat udarbejdes med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Du kan desuden købe plakater med striber og sjove motiver i Valdefars Webshop fra 199,-

Valdemar Alfred, Valdefar.dk

Illustration på skiltning & kort

Valdefar laver skilte og kort til events, koncerter, festivaler og lign. Jeg har tidligere leveret bl.a. facadeskiltning til Meyers på Roskilde Festival, landkort til Apple Flower Festival og illustrerede guides til COMA.

Traditionel skiltning ved events er ofte både kedelig og til tider formanende, og bliver derfor tit overset. Illustrerede skilte med humoristiske tekster kan til gengæld gøre budskaberne både visuelt indbydende og underholdende, så dine gæster forstår og husker dem.

Valdemar Alfred, Valdefar.dk

Illustration af regler og fagbegreber

Det er også en god idé at bruge illustrationer, når du skal forklare et eller andet teknisk, eller noget som kræver indførsel i en masse faglig terminologi. Fx hvis du sælger droner, og skal forklare dine kunder om reglerne for droneflyvning i Danmark, som i dette eksempel, der er en del af en serie jeg har tegnet for droner.dk.

Illustrationerne kan fx bruges enten i blogartikler på din hjemmeside, eller i Power Point-præsentationer, når du holder foredrag. Her er en forklarende tegning rigtig rar at kunne læne sig op af.

Valdemar Alfred, Valdefar.dk

Illustration til storyboards

Valdefar tilbyder illustration til produktionsselskaber og filmskabere, der har behov for simple storybords i præproduktionen.

Jeg har halvandet års erfaring som fastansat på reklamebureau, hvor jeg bl.a. har tegnet simple storyboards til reklamefilm på TV og contentfilm til Facebook. Et storyboard er ekstremt nyttigt i præproduktionsfasen af en film, så man kan få afklaret hvad der skal skydes, hvorhenne, hvordan billedet skal beskæres, osv.