Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Torben Ulrik Sørensen

RAW // Experiences by design
Nordvangsparken 30
3460 Birkerød
Danmark

Om mig

Som erfaren Senior Creative Director med en baggrund i marketing- og reklamebranchen har jeg et bredt kendskab til de forskellige discipliner, der er nødvendige for at definere og designe brands så de gør en forskel i dag. Sidst har jeg arbejdet med digital strategi, UI, UX, integreret marketing og web design.

Jeres virksomhed vil drage fordel af mere end 30 års praktisk erfaring med kommunikation og involvering / kundeoplevelser. Gennem årene har jeg været heldig at arbejde med mange forskellige kunder, der dækker et stort område af danske virksomheder og kulturliv – på tværs af digitale oplevelser, integrerede kampagner og unikke projekter. For detaljer og eksempler henvises til raw.dk – eller endnu bedre, lad os mødes!

Jeg har været international dommer af de årlige DMA International Echo Awards siden 2011. Det har givet uvurderlig indsigt i både branchen i dag og de sprudlende kreative løsninger, der gør en forskel i morgen. Og med mere end 15 års prisvindende erfaring har det også været mit privilegium som medlem af kreative teams at modtage både indenlandske og internationale priser i digital dialog og integreret markedsføring samt direct marketing – Se mere på my Linked-in profil

 

  • Kommunikation på tværs af platforme
  • UI/UX
  • Web design
  • Brand design
  • Grafisk Design
  • Relations- og dialogmarkedsføring
  • Wordpress

Portfolio

raw.dk

Helt nyt site og identitet til Bjerg's Sadelmageri

Lavet i samarbejde med ReinschDesign

raw.dk

Webshop til børnebogsforlaget Mais+co

Lavet i samarbejde med ReinschDesign

raw.dk

En Indvandringshistorie

Design og produktion for Dansk Jødisk Museum

raw.dk

Logo for Kræftens Bekæmpelse

raw.dk

Udstillingsplakat for Furesø Museer

raw.dk

Identitetspakke for Museerne på Slotsholmen

CV