Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Torben Lindberg

Kommunikationsspecialist, rådgiver, underviser og journalist

LINDBERGs Kommunikation
Stikkelsbærkvisten 3
5500 Middelfart
Danmark

Om mig

Kommunikationsekspert, mediedirigent, underviser og journalist, som både kan tænke strategisk og kreativt samt eksekvere i ord, lyd, billeder og video.

Jeg har både teoretisk og praktisk erfaring med strategisk rådgivning, pressekontakt, medietræning, krisekommunikation samt stort set alle former for virksomhedskommunikation og journalistik - både on- og offline.

Min jyske baggrund betyder, at jeg som kommunikationsspecialist har en jordnær og ærlig tilgang til kommunikation og forsøger at fokusere på, hvordan jeg kan bidrage til virksomhedens eller organisationens bundlinje.

Jeg udfører:

  • Kurser: Jeg kan skræddersy kurser eller foredrag om pressekontakt, medietræning, strategisk kommunikation, krisekommunikation, kommunikationsplanlægning mv.
  • Workshops: Jeg kan facilitere workshops om udvikling af din organisations kommunikationsstrategi, pressestrategi, krisekommunikationsberedskab, strategi for brug af sociale medier mv.
  • Magasiner, brochurer, årsberetninger o.l.: Idéudvikling, produktionsstyring, indholdsproduktion mv.
  • Sociale medier: Strategiudvikling, redaktøropgaver, indholdsproduktion - i ord, lyd, billeder og video.
  • PR, kommunikations- og marketing-opgaver.
  • Kriseforebyggelse og rådgivning i konkrete sager - før og under shitstorme.
  • Content marketing.
  • Klassisk journalistisk.

UDDANNELSE: Journalist, to diplomuddannelser samt en executive master i corporate communication med speciale i krisekommunikation.

ERFARING med strategisk kommunikation, pressekontakt, krisekommunikation og en masse andet fra job som redaktør i en fagforening, pressechef i Røde Kors, delegat for internationalt Røde Kors i Bangladesh og som selvstændig rådgiver, kommunikatør og underviser. Selvstændig kommunikationsrådgiver, underviser og journalist i over 10 år.

Undervisningserfaring som ekstern lektor på kandidatuddannelsen på Aarhus Universitetet i corporate communication, stakeholdermanagement og krisekommunikation. Desuden ekstern kursusleder og underviser i strategisk kommunikation, webvideo i virksomhedens kommunikation samt kommunikationsplanlægning på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Også underviser i strategisk kommunikation på IBA Erhvervsakademi i Kolding.

Censor på de erhvervssproglige universitetsuddannelser.
 
Selvstændig i over 10 år.