Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Thomas Lekfeldt

Prisvindende og erfaren freelancefotograf

Om mig

Jeg er freelancefotograf med base i København og er uddannet bachelor i fotojournalistik fra Danmarks Journalisthøjskole. Jeg har mere end 15 års erfaring som fotograf, blandt andet 10 år som fast fotograf hos Berlingske Media, og jeg arbejder for danske og udenlandske medier, firmaer og organisationer. 

Jeg har et skarpt og erfarent øje for at fange det mangfoldige liv, der udfolder sig foran mit kamera, på en vedkommende og visuelt stærk måde. Mine styrker ligger dels i stemningsfuldt reportagefotografi, dels i portrætfotografering med nærvær og nerve. Jeg nyder at bevæge mig mellem forskellige genrer, om det så er reportage-, portræt-, mad-, arkitektur- eller dokumentarfotografi.

Jeg har også erfaring med videoproduktion, både optagelse og redigering.

Kontakt mig, hvis I er interesserede i at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde jer som fotograf.

Mine tidligere kunder og publikationer omfatter blandt andre Berlingske, Folkekirkens Nødhjælp, Fagbladet 3F, Sygeplejersken, Apotekerforeningen, Politiken, Ekstra Bladet, BT, Sunday Times Magazine, STERN, Newsweek, Harvard Business Manager, Amnesty International Danmark, The FADER Magazine, DAYS JAPAN, GEO France, Human Rights Watch, Le Monde Magazine, L'Espresso Magazine, Verdens Gang og Libération.

Jeg har vundet talrige priser i årenes løb i blandt andet Årets Pressefoto og forskellige internationale fotokonkurrencer, deriblandt i Best of Photojournalism og Pictures of the Year International. I 2009 vandt jeg Årets Pressefoto for et billede fra min fotohistorie 'en stjerne i himlen'.

CV

  • 2003-2007

    Bachelor i fotojournalistik fra DMJX