Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Søren Christian Andersen

Kreativ leder, Creative Director, Producer, Instruktør, Kampagneleder

SUPERCREATIVE
Horsekildevej 45, 3.th
2500 Valby
Danmark

Om mig

Jeg er ejer og kreativ leder af bureauet SUPERCREATIVE.

Jeg skaber originale, konceptuelle og brugbare kampagner og kommunikationsløsninger - primært i form af film og trailere. Jeg hjælper også som facilitator teams med at idéudvikle og afholder workshops i kreative udviklingsteknikker - hvordan man får idéer på kommando.

Jeg har over 20 års erfaring som kreativ, kreativ leder, kampagneleder, souschef og strateg i tv-markedsføringsafdelinger hos DR, TV 2 og Zulu. Undervejs opstod der en særlig interesse for idé- og konceptudvikling, og jeg har faciliteret utallige kreative workshops. Mine kampagner har vundet priser ved Promax, Creative Circle, EBU Connect, Prix Radio og været nomineret ved Cannes Lions. Jeg er cand.mag. i Filmvidenskab og Retorik – og selvstændig siden november 2014.

Portfolio

Invitation til konference om diabetes

Målrettet video sendt ud til deltagende læger og forskere i et globalt og langvarigt forskningsprojekt. Formål: At øge antallet at tilmeldinger til en konference om emnet.

Explainer video/salgsvideo

Et BtB-salgsredskab, tænkt til at afløse en power point præsentation. Målgruppe: Marketingchefer mv.

Licensspot DR

Jeg hjalp DR's kreative team med at udvikle en versionering af deres "Licens er noget vi giver til hinanden"-kampagne og var kreativ leder på udfoldelsen. Kampagnen er kreativt eksekveret af DR's interne teams.

Marketing case - TV 2 Fri lancering

Et eksempel på kreativt/strategisk arbejde i kombination. Idé og strategi er min, eksempel filmen og de kreative elementer i kampagnen blev udført af TV 2's interne team.

Kunder

  • Novo Nordisk
  • DR
  • TV 2
  • Discovery Networks
  • Netto