Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Miriam Gradel

Videnstransformator og flermedial storyteller (radio, podcast, video m.fl.)

Om mig

Israelsk hummus og dansk hygge - på tværs af nutidens største kommunikationsplatforme.

Erfaren journalist, kommunikatør, projektleder og underviser. Jeg har tilrettelagt kommunikation og formidling inden for emner såsom teknologi, forretningsudvikling, design, mode, livstil, udsatte unge og bæredygtighed. Jeg skriver løbende artikler og tilrettelægger podcast- og digitale produktioner for engelsksprogede medier angående dansk sprog, kultur, samfund og politik. Min største egenskab er, at jeg på meget kort tid kan sætte mig ind i kompliceret viden, og på kreativ og effektiv vis formidle det ud til et bredt publikum på tværs af platforme and interesseområder. Opgaven er aldrig for stor, lille eller for kompliceret, hvad end der er tale om en reel til Instagram, en tværfaglig kronik, eller et indslag til radioudsendelsen.

Fra Synagogen i Bricklane til Shinto-templet i Fukuoka

Jeg besidder en bred række af sproglige egenskaber, international erfaring og global viden, der gør mig i stand til at komme helt tæt på mine kilder, publikum, samarbejdspartnere, kunder og stakeholders. Uanset opgavens størrelse, omfang eller tidsfrist, går jeg systematisk og organisatorisk til værks for at få mest mulig ud af min tid og vores samarbejde. 

Partner med samarbejdet i centrum

Jeg starter altid et samarbejde ud med at lære om, hvem du/I er, hvordan mit arbejde relaterer til de udfordringer og/eller muligheder, i er i færd med at addressere, samt afdække forventninger og målsætninger. Herefter følger en møjsommelige planlægning af samarbejdsprocessen med fokus på at sikre kvaliteten og imødekomme eventuelle udfordringer under eksekveringen.

Min tekniske formåen involverer, men er ikke begrænset til: Adobe CC (InDesign, Audition, Premier Pro, Illustrator, Lightroom, Photoshop), DaVinci Resolve, Final Cut Pro, Audacity, Wavelab, G-suite, Office Outlook, Hootsuite, Later, Herolink, Mailchimp, Wordpress etc.

Portfolio

Are We Europe - Does Greenland's Youth want independence?

Et eksempel på min formåen som skribent på engelsk, og min erfaring med brugen af Solutions Journalism:

https://www.areweeurope.com/stories/greenland-independence/

I mit interview med postdoc, Sidse Ansbjerg Bordal, dykkede jeg ned i designfeltet, og satte mig på kort tid ind i de komplikationer og udfordringer, som hun og det 2-årige projekt havde mødt:

https://ddc.dk/interview-sidse-ansbjerg-bordal/

CV

 • 2018

  CITY, UNIVERSITY OF LONDON
  Broadcast Journalism, Multimedia Production, Investigative Journalism, Data Journalism, Sports Journalism, Science & Environmental Reporting, Media Law & Ethics, UK Politics, Visual Journalism, Magazine reporting, Creative writing, Mandarin (Beginners)

  Dissertation: "#AhedTamimi: Twitter and The Field of Journalism".

  Med en ambition, der rakte ud over andedammen og på tværs af landegrænser, besluttede jeg mig for at studere journalistik i Storbritannien. Jeg er oplært i klassiske metoder og formater fra BBC, The Guardian m.fl., med udgangspunkt i det engelsktalende medielandskab. 

 • 2022

  Arbejdserfaring, uddannelse, tekniske evner m.m. (dansk) - Miriam Gradel_CV (4).pdf

 • 2022

  Work experience, education, technical skills and more (ENG) - Miriam Gradel_CV (3).pdf