Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Michael Damsted Jensen

Journalist, lydproducent og kommunikatør

Om mig

Jeg er uddannet Cand.mag. i Journalistik med en bachelor baggrund i Dansk, Marketing, Kommunikation og Branding. Jeg arbejder i dag som freelance journalist og kommunikatør.

Jeg har altid været fascineret af at fortælle med lyd. Mit primære speciale er derfor optagelse og produktion af journalistik, kommunikation og fortællinger til radio og podcast.

Derudover er jeg stærk i sprog og målgrupper, faktisk så stærk, at jeg vil prale og kalde mig en nørd på området. Det betyder naturligvis også, at jeg har gode kompetencer til at hjælpe dig/jer med at løse journalistik og kommunikation på skrift.

Sidst men ikke mindst, så interesserer jeg mig for sociale medier og måden de virker. Jeg elsker at holde mig opdateret på udviklingen i de forskellige algortimer, hvilket indhold der trender, og så har jeg også tidligere arbejdet som journalist og SoMe-ansvarlig hos Hockeymagasinet.dk.

Har du/I en opgave, jeg skal hjælpe jer med, eller søger i mere information om mig, så kontakt mig på damsted4@gmail.com.

Kunder

 • DR Fyn - Freelancer i forbindelse med Kommunal- og Regionsrådsvalg
 • Danmarks Ishockey union - Ishockeykommentator

CV

 • 2018-2020

  Hockeymagasinet.dk - Skribent og SoMe-ansvarlig

 • 2019-2021

  Cand.mag. i Journalistik ved Syddansk Universitet i Odense

 • 2014-2017

  Bachelor i Dansk ved Syddansk Universitet i Odense