Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Mette Secher

Grafisk designer

Secher ApS
Grevetoften 4
2670 Greve
Danmark

Om mig

Speciale: Visuel branding, logo, designmanual, profilfolder, årsberetning, bøger, udstillingsgrafik, infografik, piktogrammer, skiltning mv.

Med otte års erfaring fra velrenommeret tegnestue og ti års erfaring som selvstændig grafisk designer, tilbyder jeg grafiske løsninger til en bred vifte af analoge og digitale opgaver fra visuelle branding opgaver med logo og designmanual over design af tryksager og bogtilrettelægnings opgaver til udstillingsgrafik og skiltning.

Jeg bruger mine faglige og kreative evner på, at skabe unikke og gennemtænkte løsninger med fokus på opgavernes særegenhed og det budskab, der skal formidles. Jeg er kendt som en lyttende og bidragende samarbejdspartner, der holder den faglige fane højt, har blik for det praktiske og altid er på jagt efter de optimale løsninger. 

Jeg er vild med bogstaver, bøger, kunst og historie. Passionerede mennesker inspirerer mig, og jeg sætter stor pris på alt, hvad nogen har gjort sig umage med.

Læs mere og se eksempler på mit arbejde på www.mettesecher.dk

 

 

Kunder

 • En stor del af mine kunder er kulturinstitutioner og organisationer, som fx. Statens Museum for Kunst, Den Gamle By i Aarhus, Karen Blixen Museet og Dansk Journalistforbund, men viften er bred. Se referenceliste på www.mettesecher.dk

CV

 • 2008-

  Sted og beskrivelse

  Secher ApS, grafisk designer og indehaver

 • 2001-2008

  Sted og beskrivelse

  Mollerup Designlab A/S, grafisk designer

 • 2000-2001

  Sted og beskrivelse

  Arkitema, grafisk designer inhouse i arkitektvirksomheden

 • 1995-2000

  Sted og beskrivelse

  Designskolen Kolding, afdeling for visuel kommunikation

 • 1993-1995

  Sted og beskrivelse

  Aarhus Kunstakademi, afdeling for grafik