Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Lone Bolther Rubin Thomsen

Journalist

Sonnich Jensen

lonerubin journalistik & kommunikation
Solbrinken 16
8400 Ebeltoft
Danmark

Om mig

HVORFOR vil du ud med dit budskab? HVEM vil du bevæge? HVILKE mål har du for din virksomhed eller dit medie? 

Jeg hjælper med at finde svarene, og så kan vi gå i gang med at planlægge din kommunikation, så det giver mening og mest value for money. 

Meningsfuldt arbejde for mig er, når vi med god kommunikation kan opnå en bedre verden eller et bedre liv. Jeg arbejder derfor især med virksomheder med en bæredygtig dagsorden, et genialt produkt eller medier, der beskæftiger sig med det gode liv - for eksempel et godt arbejdsmiljø.

Jeg har specialviden indenfor indeklima, bæredygtighed (FN's 17 verdensmål, grøn omstilling og cirkulær økonomi) samt sejlads og spildevand. 

Se eksempler på mit arbejde i disse cases.

Portfolio

Lone Bolther Rubin

Hjemmeside for Vugge til Vugge ApS

Jeg er fast tilknyttet som kommunikationsrådgiver og -tilrettelægger for Vugge til Vugge ApS. Jeg har bl.a. udviklet struktur og indhold til hjemmesiden sammen med en tidligere medarbejder. Desuden skriver jeg ca. otte nyhedsbreve om året, faciliterer paneldebatter, direct mails mv. Se hjemmesiden.

Grafisk Plus

Energi- og Klimapolitik for Norddjurs Kommune

Jeg har sat struktur på politikken og formuleret indholdet i samarbejde med klimakoordinator Sidsel Prahm. Se Energi- og Klimapolitikken online.

Opstart og ledelse af Cirkulært Innovationsnetværk Djursland

I 2017-18 udviklede jeg sammen med Syddjurs Kommune og Business Djursland et erhvervsnetværk med fokus på cirkulær økonomi. Mine opgaver:

 • Projektbeskrivelse
 • Budgetansvar
 • Rekruttering af virksomheder
 • Planlægning og facilitering af de første fire møder med workshops og oplæg.

Cirkulært Innovationsnetværk er nu forankret i Syddjurs Kommunes forvaltning og deltagerne mødes fire gange om året.

CV

 • 1997-nu SELVSTÆNDIG

  Jeg har været selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver siden 1997. Altid med særlig fokus på erhvervsliv, arbejdsmiljø, bæredygtighed og sejlads (som også er min fritidsinteresse) 

 • 2019-20 BÆREDYGTIGHEDSUDVALGET

  Udpeget af Syddjurs Kommune til ad hoc Bæredygtighedsudvalget. Med særligt fokus på bæredygtig vækst inden for produktion, turisme, byggeri og fødevarer.

 • 2011-nu BRANCHEFÆLLESSKAB ARBEJDSMILJØ

  Fast kunde med 10 nyhedsbreve årligt til Indeklimaportalen. Desuden har jeg lavet branchevejledninger mv. indenfor fysisk arbejdsmiljø.

 • 2014-nu VUGGE TIL VUGGE ApS

  Fast kunde. Bl.a. hjemmeside og nyhedsbreve om cirkulær økonomi og Cradle to Cradle.

 • 2017 BÆREDYGTIG BUSINESS

  Gennemført udviklingsforløb for rådgivere inden for Bæredygtig Business. (v/Alexandra Instituttet m.fl.) Hovedopgaven bestod i at anvise en bæredygtig vækststrategi for en legetøjsproducent.

 • 2014 PROCESLEDELSE

  Diplomkursus i procesledelse v/DMJX. Bestået med karakteren 12. Hovedopgaven bestod i at udvikle en virksomheds strategi i forbindelse med ny hjemmeside.

 • 1992-96 UDDANNET PÅ DANMARKS JOURNALISTHØJSKOLE

  Uddannet skrivende journalist. Praktik på Nordjyske Stiftstidende, hvor jeg også havde vikariat de første ti mdr. efter jeg var færdiguddannet.