Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Lars Bertelsen

Fotojournalist

Holger Danskes Vej 54, 2. th.
2000 Frederiksberg
Danmark

Om mig

Lars Bertelsen er freelance fotograf med base i København. Mennesket i fotografiet er hans speciale. Blandt kunderne er både offentlige og private virksomheder og organisationer og humanitære organisationer. Desuden er Lars medstifter og ejer af fotoskolen Fotografværkstedet, der udbyder efter- og videreuddannelse af professionelle i medieverdenen - journalister, fotografer, visuelle historiefortællere.

Lars er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole (DMJX, tidligere DJH) i 1997. Han har arbejdet som fotograf, fotojournalist og underviser i Danmark siden da. Lars har været ansat som fotograf på Morgenavisen Jyllands-Posten og Nyhedsmagasinet Ingeniøren, ligesom han har været selvstændig igennem en årrække med både redaktionelle og kommercielle kunder.

Lars har rejst med sit kamera i mange lande på opgaver for kunder og i jagten på personlige projekter – han har fotograferet mennesker i alle sociale lag over næsten hele verden.
Lars har tidligere undervist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) siden 1997 på alle niveauer af Fotojournalistuddannelsen. Han er desuden tidligere medlem af censorkorpset på DMJX. I 1999 modtog Lars førsteprisen i den danske, professionelle fotokonkurrence Årets Pressefoto med billedet af en ung mand til session.

Lars bor og arbejder i København, hvorfra han dels løser fotoopgaver for kunder, dels underviser og dels spiller trommer i et turnerende rockband. Han er desuden medlem af fotografkollektivet BAM.

Portfolio

© LARS BERTELSEN

Årets Pressefoto 1998/99

Kunder

CV