Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Jon Hedegaard Skræntskov

Illustrator - animator

Om mig

Jeg har arbejdet professionelt med kommunikation igennem streg og animeret grafik siden 1999, og jeg synes stadig det er det sjoveste man kan arbejde med.

Jeg arbejder både med redaktionelt indhold, reklamer og animation. 

Portfolio

Produktpræsentation for DoseCan

Jeg laver en del informations- og produktpræsentatonsvideoer (sidstnævnte også kaldet explainervideoer) for organisationer og firmaer. Jeg laver typisk design og stil, storyboard og animation. 

Jon Skræntskov

Personaer

Jeg arbejder meget i illustrator og vektorformater - hovedsageligt til web og tryksager. 

Informationsvideo for Digitaliseringsstyrelsen

I forbindelse med Nem ID bliver til MIT ID blev jeg bedt om at lave en animationsvideo i samarbejde med et kommunikationsbureau.

Satiremagasinet Spot

Satiretegninger

Jeg tegner jævnligt - og med stor fornøjelse - indhold til online satiremagasinet SPOT. Smilet er som bekendt den korteste afstand mellem at være pompøs og pinagtig :)

Spot udkommer gratis hver tredie uge året rundt.

Jon Skræntskov

Tegneserier

Jeg har altid elsket tegneserien som medie og de utrolige muligheder man har for at fortælle historier med det. Man kan helt unikt eksperimenterer med både form og format, udtryk og tekst, tid og sted. Webcomics, graphic novels, tegneserier - kært barn har mange navne :) 

Jon SKræntskov - LinkGRC

Understøttende illustration

Jeg har lavet rigtig meget illustrationsarbejde til firmaers interne og eksterne kommunikation. Jeg forsøger hver gang at skabe et unikt, visuelt univers.

Denne illustration er en af mange lavet til både prints, seminarer og web for firmaet Link GRC omhandlende Digital Awarenes.

Jon Skræntskov

Doodles

Jeg laver mange - som i rigtig mange - småtegninger i hånden, som man kan finde på min instagram-profil. Her kan jeg for alvor gakke ud :)

https://www.instagram.com/skraentskov/