Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Jens Nørgaard Larsen

Fotograf

Jens Nørgaard Larsen
Østerbrogade 107A, 2.1.
2100 København Ø
Danmark

Om mig

FOTOGRAF JENS NØRGAARD LARSEN

             

Freelance-fotograf i hele Danmark.

 

Er I på jagt efter en selvstændig fotograf? Jeg løser meget varierede fotoopgaver for erhvervslivet og kommuner i hele landet. Jeg har mange års erfaring som pressefotograf, men arbejder i dag mest for store og små virksomheder, der skal bruge erhvervsportrætter, dronefotos, markedsføringsmateriale og meget andet.

Jeg kigger gerne forbi til en snak, hvis I ønsker et personligt møde og kan rykke med kort varsel til hele landet. 

 

Faste priser i hele landet

Jeg har base i Nordsjælland og Thy, men dækker hele Danmark. Prisen skal du ikke bekymre dig om, da jeg tilbyder en fast enhedspris. Så skal du have løst en opgave i f.eks. Nordjylland, Fyn eller København, er prisen den samme.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud, så finder vi i fællesskab frem til den rette løsning for dig. Jeg kan også rykke ud med kort varsel, hvis du akut står og mangler en fotograf.

Portfolio

© Jens Nørgaard Larsen

Dronebilleder

Skal du bruge billeder af bygninger, domiciler, hovedkontorer fra luften, så løfter jeg gerne opgaven. 

© Jens Nørgaard Larsen

Erhverv og industri

Tandlægen.dk, Centrumtandlægerne, Odense

Centrumtandlægerne i Odense fik denne billedserie i forbindelse med deres nye hjemmeside. Her er både stemnings- og overbliksbilleder fra klinikken, ligesom vi skød en række billeder med tandlægerne i aktion med patienterne.

© Jens Nørgaard Larsen

Portræt og mennesker.

Interview med Allan Olsen. Allan Olsen er en dansk sanger, sangskriver, guitarist og forfatter født i 1956 i Frederikshavn.

© Jens Nørgaard Larsen

Arkitektur og bygninger

Grundtvigs Kirke på Bispebjerg i København er en kirke bygget til minde om præsten, digteren og folkeopdrageren N.F.S. Grundtvig. Først gennem to idékonkurrencer i 1912 og 1913 fik bygmesteren Peder Vilhelm Jensen Klint ideen om en kirke som minde over Grundtvig. København torsdag den 6. februar 2020.

© Jens Nørgaard Larsen

Nyheder og sport

Livgarde besvimet. Nytårskur for diplomatiet på Christiansborg Slot, onsdag den 3. januar 2018.

© Jens Nørgaard Larsen

Natur og landskab

Rubjerg Knude Fyr er et dansk anduvningsfyr på Rubjerg Knude. Fyret blev bygget i 1899, men på grund af enorm sandflugt gennem årene blev man nødt til at slukke fyret i 1968, da man ikke længere kunne se lyset fra vandet.

CV