Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Hanne Munk

Journalist

Journalist Hanne Munk
Vesterhavsgade 13, Vorupør
7700 Thisted
Danmark

Om mig

Journalist med udgangspunkt i Vestjylland, Nordjylland og Midtjylland.

Min store passion er at møde mennesker og få lov at fortælle deres historier. Jeg er interesseret historier, store som små - de er vigtige så længe de betyder noget for nogen og kan vække noget i flere.

Jeg er sikker på, at der findes vigtige historier også (langt) uden for byernes grænser, og jeg tror, at nogle af dem bliver overset, fordi de ligger for langt fra de store mediehuses hovedkontorer. Det er en af grundene til, at jeg er freelancer, og det er også en af grundene til, at jeg i sommeren 2018 skiftede Stenbroen ud med Stenbjerg i Thy. I Thy er jeg en del af iværksætterhuset Silicon Vø - Surf and Work i Nr. Vorupør, der en del Cold Hawaii.

Herfra håber jeg, at jeg kan være med til at fortælle historier fra den såkaldte udkant, og hvis dit dagblad, fagblad eller andet, skal have lavet et interview i det jyske, er jeg klar.

De seneste år har jeg lavet en del kulturjournalistik for Jyllands-Posten, men jeg interesserer mig bredt for menneskehistorier, dybdegående interviews, øjenåbnende reportager og inspirerende fortællinger.

Jeg er interesseret i at lave historier både lokalt, regionalt og nationalt, så har du/I brug for en journalist i det jyske, så giv mig et kald (jeg arbejder også stadig  i Aarhus og København, hvor jeg er ca. en gang om måneden).

Jeg kan ...

... skrive fængende artikler i alle genrer. 

... skrive din pressemeddelelse.

... stå for intern og ekstern kommunikation.

... lave video til hus(SoMe)behov.

... læse korrektur og optimere dine tekster til hjemmesider og lignende.

Jeg kan kort sagt hjælpe dig med finde og fortælle den vigtige historie, uanset om det er til et dagblad, fagblad, medlemsblad - eller om det er din virksomheds historie, der skal have et skub ud over rampen.

Desuden anbefaler jeg fast hver uge serier og streaming i Jyllands-Posten.

For nyligt har jeg stået for en større sommerserie om Dansktoppens 50 års jubilæum, i 2017 dækkede jeg den folkelige kultur i sommerlandet - den som normalt ikke får plads i aviserne - og hver tredje måned planlægger og skriver jeg et helt magasin om kulturlivet i Aarhus. Magasinet hedder "Kultur" og bliver udgivet af JP Aarhus.

Til min hovedopgave i 2016 jagtede jeg alfer på Island med journalist Signe Haahr Lindegaard.

Portfolio

Stine Bidstrup

Interview med Johnny Reimar ("Dansktoppen 50 år")

Benjamin Nørskov

Jyllands-Posten

Kultur nr. 25 (august 2018)

Læs hele magasinet her:

http://www.e-pages.dk/jpdiverse/2023/

Jyllands-Posten

Serieanbefaling

Jyllands-Posten

Nyhedsside

ABF

Artikel i medlemsbladet ABFnyt