Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Eva Beckmann

Kommunikationsrådgiver

Om mig

Kommunikatør med bred erfaring fra fonde, industri og finans.

Freelance kommunikationsrådgiver siden 2001.

Siden 2011 freelance for veluxfoundations.dk, to almennyttige fonde, der uddeler midler til forskning, sociale, miljømæssige, og kulturelle formål.

Opgaver: opbygning af website, og daglig drift af samme, journalistik, presse, sparring og kontakt med bevillingsmodtagere (lige fra de aktive ældre, der får støtte til en robåd til professorer, der modtager millioner til deres forskning), generel kommunikationsplanlægning, projektledelse og netværksopbygning.

Andre erfaringer/opgaver:

Jeg har løst opgaver for Pensam, Danica, DVCA, BUPA, Nordeafonden, Egmontfonden, VKR Holding, VELUX, DI og CO-industris lønkonsulenter (div. materialer og virksomhedscases), Kulturnatten (pressearbejde i 2010)

2001- 2010 - freelance for DI's brancheorganisationer: Serviceindustrien, Energibranchen, Træets Arbejdsgivere, Metal- og Maskinindustrien, Transport og Logistik-branchen m.fl.

2005-2008 - freelance for Dong Energy kundekommunikation, nyhedsbreve, diverse kommunikationsopgaver.

2002-2003 - projektansat hos PensionDanmark

1997-2001 -  Dansk Industri fastansat pressekoordinator

1994-1997 - Codan - fastansat informationsmedarbejder og senere informationschef

 

Medforfatter på bogen 'Hvad vil I med netværk?' Tore Wanscher/Andreas Rønne Nielsen

 

CV

  • 1994

    Cand.scient.soc i Public Relations fra Roskilde Universitet Den første uddannelse, der satte sig for at levere kandidater til kommunikationsbranchen. En kombination af økonomi, organisation, sociologi (HA) og formidling, retorik og sprogforståelse (dansk) og så et obligatorisk praktikophold på et halvt år. Jeg var i Dansk Arbejdsgiverforening.