Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Elisabeth Milada Vind

Online kurser, workshops, foredrag, projektstyrer, mentor

Om mig

Workshops/Projektstyring/Kommunikation - Menneskets motivation i arbejdslivet

Har I et projekt, hvor I ønsker idéudvikling eller projektstyring til et mindre eller mellemstort event/tiltag inden for området 'menneskets motivation i arbejdslivet', så vil jeg med stor glæde assistere eller varetage dette. Udvikler gerne workshops eller foredrag til jer inden for dette felt. Styring og kommunikation. Kontakt mig og hør nærmere. 

 

Hej!
Jeg arbejder til daglig med udvikling og afholdelse af online kurser, webinars, foredrag og social medie kampagner for selvstændige og ledere. Jeg brænder for at hjælpe med at udvikle værktøjer og metoder, så mennesker trives i arbejdslivet og udvikler work/life balance ud fra nyeste viden om neuropsykologi, motivation, mål og udførelse. Har en kombinationsbaggrund inden for psykologi og kommunikation/journalistik og bruger fx de værktøjer og mangeårige erfaringer, jeg tidligere har fået ved at hjælpe personlige brands med at træde frem på online platforme og via video. 

 

  • Erfaring med social medie kampagner i samspil med marketingbureauer. Strategi, styring og indhold.
  • Erfaring med kursusudvikling. Især med fokus på faglig-personlig udvikling og motivation.
  • God til at spotte fremtidstendenser og -muligheder før flertallet. Følger især med inden for motivationspsykologi/neuropsykologi/guidet visualisering og målsætning.

 

Udover dette har jeg arbejdet med kommunikation siden 1990 og har specialiseret mig i:
 

  • Eventplanlægger af foredrag og netværksevents. Fx for World Trade Center Ballerup og Iværksættermessen.
  • Forenings-/Kundemagasin i InDesign. Har erfaring med oplag på 1800 for forening med +1600 medlemmer.
  • Ghostwriter, populær fortalt faglitteratur / formidler din passion og ekspertviden til bogform. Kontakt mig, hvis det har interesse.
  • 2008 til 2020: Selvstændig med speciale inden for visuel identitet / personlig branding til sociale medier og internettet fortalt med VIDEO. Videoproducer, SoMe medierådgiver, underviser i personlig branding via video til internettet. En af de første danske journalister, der arbejdede med video til internettet.
  • Mentor for DJ
  • Uddannet journalist, cand.comm. fra RUC.