Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Anne Mette Steen-Andersen

Journalist og forfatter med pharma - og sundhedsjournalistik som fokusområder

amsaFreelance
K.M. Klausens Gade 22
2450 København SV
Danmark

Om mig

Jeg arbejder som freelancejournalist og forfatter. Jeg har et langt repertoire af artikler om den danske sundhedssektor bag mig. Artikler om sundhedspolitik, ny forskning, patientfortællinger, medicin, karriere, kultur, stærke og betydningsfulde sundhedsprofiler.

Jeg har i en årrække været ansat på Dagens Medicin som skrivende journalist. Under min ansættelse varetog jeg stillingen som redaktør på avisens tema-sektion.

Jeg er erfaren i at skrive nyheds- og forskningsartikler, portrætter, reportager og analyser til print, net, nyhedsbreve og magasiner. Jeg har derudover dækket store medicinske kongresser om bl.a. kræft, dermatologi og diabetes i ind- og udland. Og som det nyeste skud på stammen er jeg begyndt at arbejde som forfatter – stadig med sundhedsområdet i fokus.

Dér, hvor jeg især synes, at journalistik bliver vedkommende, er, når den går i dybden og udfolder problemstillinger, mennesker, bevæggrunde eller tendenser. Jeg nyder at bore mig langt ned i historierne - detaljen og den sproglige finesse sætter jeg højt. 

Mangler du en skarp, indlevende og grundig journalist med interesse for, hvad der rør sig på sundhedsområdet, så send mig en mail eller giv mig et ring.

/Anne Mette Steen-Andersen

CV