Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Anja Berth Lissner

journalist og underviser

Om mig

Selvstændig journalist i eget firma, Berth Media, der leverer journalistik, kommunikation og undervisning. Jeg skriver til lokalaviser, regionalaviser og fagblade, pressemeddelelser til organisationer og virksomheder og underviser i journalistik og skriftlighed.

Jeg er 49 år og uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2020. Jeg er også uddannet folkeskolelærer med dansk som linjefag.

Jeg har levet af at være journalist i over tyve år, primært som skrivende journalist, men har også varetaget pressearbejde. 

Jeg arbejder hurtigt, effektivt, og har mange ideer og så er jeg god  til at få fortællinger til at leve på forskellige platforme.

Mine kunder er blandt andet Ballerup Bladet, hvor jeg leverer journalistik hver uge, samt aftenskolen FOF, hvor jeg underviser i skriftlighed.

Prisen afhænger af opgaven, men første møde er altid uforpligtende og gratis, og jeg ser frem til at høre hvad jeg kan gøre for dig, din virksomhed eller skole.

Portfolio

Artikel til fagbladet Folkeskolen

Mange af mine artikler er er født af en undren.  For eksempel: Hvordan har coronaen egentlig påvirket skolerne i positiv retning? Denne artikel blev til efter en samtale med skolelederen, der fortalte om de gode ting, der opstod i kølvandet på corona-nedlukningen i foråret 2021.

PORTRÆTTER/INTERVIEWS

I stedet for en politisk vinkel fik jeg ideen til at interviewe den daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen i hans eget kvarter til avisen City Avisen og flere andre københavnske lokalaviser. Resultatet blev en meget læst artikel, som også blev citeret på Ekstra Bladets forside.