Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
Freelancere arbejder på freelancebureau

Jonas Pryner

Freelancer & selvstændig

Rådgivning og inspiration for dig, der er freelancer eller selvstændig.

Rådgivning og inspiration for dig, der er selvstændig eller freelancer

DJ vil være Danmarks stærkeste fagforening for freelancere og selvstændige. 

Vi har mange års erfaring med at rådgive freelancere og selvstændige om sygdom, barsel, priser og honorar, skat og moms mm, og som medlem af DJ får du adgang til et stærkt fællesskab i medie- og kommunikationsbranchen.

DJ har i dag ca. 3.000 medlemmer, der er freelancere eller selvstændige, og vi vil gerne være endnu flere, så vi får et endnu stærkere fagligt fællesskab for freelancere og selvstændige.

Har du spørgsmål eller behov for sparring i forhold til din egen forretning eller til det at være freelancer, er der udover vores øvrige BIZ-tilbud i DJ, også mulighed for at booke en sparring af kortere varighed, hvor du kan få råd og vejledning i livet som selvstændig eller freelancer. Du kan få sparring på konkrete spørgsmål om kunder og opgaver, stille spørgsmål og vende konkrete udfordringer.

Selvstændig Lise Mühlhausen: Det fik jeg ud af DJ’s BIZ-kurser

Hvordan er et flow i en virksomhed? Hvor meget tid skal jeg bruge på hele tiden at tænke frem? Og hvordan ser min ugeplan ud? Det er nogle af de spørgsmål performancetræner og erhvervscoach Lise Mühlhausen har fået besvaret på DJ’s BIZ-kurser for freelancere og selvstændige.

”Når man er selvstændig, er der ofte en faglighed, man glemmer: den, som handler om alt det, der er udenom. Administration, økonomi og selve det at skabe en bæredygtig virksomhed”, fortæller Lise Mühlhausen.

Se videoen og hør, hvad hun som selvstændig har fået af nye færdigheder indenfor forretningsudvikling på DJ’s BIZ-kurser.

Video: Rasmus Degnbol

Jacob Nielsen

BUDGETBEREGNEREN

Få et overblik over din økonomi som freelancer eller selvstændig med DJ's Budgetberegner. 

Lars Bech

FÅ TILSKUD TIL MEDIERNES EFTERUDDANNELSE

Få råd til din efteruddannelse som freelancer og selvstændig ved at søge tilskud. DJ har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

FreelanceGruppen

FREELANCEGRUPPEN

Freelancere i DJ er organiseret i Freelancegruppen, som varetager freelanceres interesser i DJ og arrangerer kurser, gå-hjem-møder mv.

Baggrundsfarve

Lær at fundraise

Lyt til DJ Podcast og få den ultimative guide til, hvordan du søger fondsmidler til dit projekt 

Jenz Koudahl

EN SAMLING GODE RÅD
- til selvstændige og freelancere 

Kom godt i gang som freelancer og selvstændig – eller få gode råd til at optimere din eksisterende forretning.

FREELANCER I DJ

Som freelancer eller selvstændig og DJ-medlem kan du skabe et online visitkort med kundeliste, CV, profiltekst, eksempler på dit arbejde - og positionere dig som freelancer over for potentielle arbejdsgivere.

Du opretter en profil, og synliggør dit arbejde, under Mit DJ - kun freelancere eller selvstændige kan oprette en profil.

Hvis du ikke allerede er registreret som freelancer eller selvstændig i vores medlemsdatabase, så kontakt os for hjælp.

Jakob Carlsen

MEDIEAFTALERNE

Medieaftalerne er kollektive aftaler for freelancere, som organisationer og private virksomheder kan tiltræde og som regulerer forholdene til freelanceren.