Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
Freelancere arbejder på freelancebureau

Jonas Pryner Andersen

Freelancer & selvstændig

Rådgivning og inspiration for dig, der er freelancer eller selvstændig.

Rådgivning og inspiration for dig, der er selvstændig eller freelancer

DJ vil være Danmarks stærkeste fagforening for freelancere og selvstændige. 

Vi har mange års erfaring med at rådgive freelancere og selvstændige om sygdom, barsel, priser og honorar, skat og moms mm, og som medlem af DJ får du adgang til et stærkt fællesskab i medie- og kommunikationsbranchen.

DJ har i dag ca. 3.000 medlemmer, der er freelancere eller selvstændige, og vi vil gerne være endnu flere, så vi får et endnu stærkere fagligt fællesskab for freelancere og selvstændige.

Freelancegruppen

Freelancere i DJ er organiseret i Freelancegruppen, som varetager freelanceres interesser i DJ og arrangerer kurser, gå-hjem-møder mv.

Jonas Pryner Andersen

FORDELE FOR FREELANCERE

Med DJ i ryggen er du sikret et uundværligt netværk, kontraktgennemgang og adgang til lønstatistik.

Desuden sikrer DJ dig markante rabatter på efteruddannelse.

Baggrundsfarve

Find en freelancer

Find-freelancer.dk indeholder ca. 1.500 freelancere, der er medlem af DJ. Her finder du professionelle folk, der forstår dine udfordringer.

Mette Secher

DJ BIZ - HJÆLP TIL SELVSTÆNDIGE

DJ har både korte og lange kurser og tilbud til dig, som vil starte egen virksomhed eller som er i luften og gerne vil have hjælp til at drive forretningen bedre.

FREELANCER I DJ

Som freelancer eller selvstændig og DJ-medlem kan du skabe et online visitkort med kundeliste, CV, profiltekst, eksempler på dit arbejde - og positionere dig som freelancer over for potentielle arbejdsgivere.

Du opretter en profil, og synliggør dit arbejde, under Mit DJ - kun freelancere eller selvstændige kan oprette en profil.

Hvis du ikke allerede er registreret som freelancer eller selvstændig i vores medlemsdatabase, så kontakt os for hjælp.

Jakob Carlsen

MEDIEAFTALERNE

Medieaftalerne er kollektive aftaler for freelancere, som organisationer og private virksomheder kan tiltræde og som regulerer forholdene til freelanceren.