Gå til hovedindhold
Bliv medlem

TEMA: Så meget godt kan kurser gøre for dig!

Sex butikken op, tjen flere penge, få nye idéer. Kort sagt: tag på kursus i FreelanceGruppen.

Af Vibeke C. Larsen og Anne Anthon Andersen

"I har en ladt pistol for panden"

Freelancere er generelt gode til at opgradere kvalifikationer og søge ny viden. Det er også en nødvendighed, hvis man vil holde på sine kunder og tiltrække nye.

"Jeg fik bekræftet min ide"

SARA SKAARUP, Freelancejournalist og sexolog, befandt sig 'på kanten af faget', da hun i 2011 deltog i Freelancegruppens 'VirkelighedsVinklingsWorkshop'. Hun havde en idé om, hvor hun ville hen, men ikke hvordan. I dag har hun skabt sit eget brand og etableret sig som 'den skrivende sexolog'.

"Jeg kan reparere græsslåmaskinen"

KAREN KJÆRGAARD, Freelancejournalist havde et klart mål, da hun i 2014 meldte sig til workshoppen 'Fra bog til e-pub' på FreelanceSeminar. Hun ville udnytte sin tekniske kunnen til at skabe sig en niche, hvor hun omformer fysiske bøger til e-bøger. Workshoppen gav hende en viden, så hun kunne udvide sin freelanceforretning med design af e-bøger.

"Kurset skal have et konkret formål"

JETTE LÜTHCKE, freelancejournalist, blogger om tabuer på sin blog jetteluthcke.dk. Hun har deltaget i flere af Freelancegruppens kurser bl.a. i WordPress, og senest har hun deltaget i et kursus om at optage video med mobilen, så bloggen kan blive mere levende.

Guide: Sådan får du mest ud af kurset

Undgå at spilde tid på kurser, der ender som ulæste noter på en støvet hylde. Her du de bedste råd til at implementere ny viden i dit arbejdsliv.

"Egentlig undrer det mig, at jeg ikke fik idéen før"

VIBEKE C. LARSEN, freelancejournalist, har med VoresHistorier.dk skabt sit eget medie. Her udgiver hun virkelighedsnoveller baseret på helt almindelige menneskers fantastiske, men virkelige fortællinger, som hun tidligere skrev for en række ugeblade. Drømmen er, at virkelighedsnovellerne bliver så god en forretning, at hun på sigt kan leve af dem. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk