Gå til hovedindhold
Bliv medlem

TEMA: Freelancebureauet Teknik og Design

Har du brug for en lønseddel af hensyn til dagpenge, er du kombinatør, der gerne vil øge andelen af lønindkomst i firmaet eller tidligere selvstændig, der gerne vil beholde gamle kunder? Så er en aftale med freelancebereauet Teknik og Design måske noget for dig. DJ har indgået en aftale på dine vegne.

Af Morten Bergholt

Teknik og Design: Fra faktura til lønseddel

Vil du undgå bøvl med bogholderi og modvillige betalere. Er du truet af en lav dagpengesats, fordi du både har lønindtægt og arbejder ”på regning”. Så er freelancebureauet Teknik og Design måske noget for dig.

Kan du få gavn af Teknik og Design?

For mange freelancere vil det ikke kunne betale sig at betale 8 % af indtjeningen til freelancebureauet Teknik og Design for de ydelser, bureauet leverer. Men faglig konsulent i DJ Kirstine Baloti har en række eksempler grupper for hvem, det kan give mening.

Ansat af Teknik og Design: Sådan gør du

Et ansættelsesforhold mellem dig som freelancer og Teknik og Design begynder med en formular. Og sådan fortsætter det. Freelancejournalist Morten Bergholt har testet freelancebureauet og guider dig igennem proceduren her.

To andre freelancebureauer, der kan gøre honorar til løn

Teknik og Design er ikke det eneste freelancebureau, der kan stå for papirarbejde og udbetale dig løn, når du udfører freelancearbejde. Her er to alternativer.

Her kan du se en video om freelancefotograf Mikael Hjuler, der har gavn af en aftale med freelancebureauet. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk