Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Solidaritetsprisen

SolidaritetsPrisen består af 10.000 kr. i efteruddannelsesstøtte og uddeles hvert andet år i forbindelse med FreelanceGruppens generalforsamling.

Solidaritetsprisen 2017

PANDURO JENS Solidaritetsprisen blev uddelt første gang til Freelancegruppens 40 års jubilæumsfest, der blev holdt på Arbejdermuseet i Rømersgade i København.

Hvem kan indstilles? 
Kollektiver (dvs. mindst to personer), som har udmærket sig særligt inden for fagpolitik og/eller fagligt samarbejde. Det kan f.eks. være freelancere, der har oprettet eller driver et fagligt eller fagpolitisk fællesskab (f.eks. et kooperativ, kontorfællesskab eller en klub), eller som har ydet en særlig indsats af faglig eller fagpolitisk karakter for kollektivet i bred forstand. Det kan også være samarbejder freelancere og fastansatte imellem (f.eks. mellem en TR og repræsentant(er) for en freelanceklub) eller mellem f.eks. erfarne og nystartede freelancere. Prisen er indstiftet for at fremhæve måder hvorpå freelancere (og freelancere og fastansatte) kan bakke hinanden op, enten i forhold til at skabe fælles produktioner eller i forhold til at forbedre løn/honorar- og arbejdsvilkår.

Hvornår uddeles prisen?
Prisen uddeles hvert andet år på FreelanceGruppens Generalforsamling. Deadline for indstillinger er 15. februar.

Hvem kan indstille til prisen?
Alle medlemmer af FreelanceGruppen, og man kan med fordel formulere indstillingerne i fællesskab med andre freelancere.

Hvem vurderer indstillingerne?
Bedømmelseskomiteen består af FLG's formand, DJs formand, en fastansat tillidsrepræsentant og to repræsentanter for hhv. en faglig klub af freelancere og et freelancekollektiv (f.eks. et kontorfællesskab eller et kooperativ).

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk