Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Vagn Majland stiller op til bestyrelsen

Jeg stiller op med det håb, at kunne supplere bestyrelsen med god og brugbar viden om især de elektroniske mediers muligheder, og så vil jeg gerne arbejde for et effektivt og givtigt samarbejde mellem freelancere.

Vagn Majland

Poul Hansnæs (Gildbro Fotostudie)

Jeg er opvokset på en gård i Nørre Nebel i Vestjylland, har tilbragt over fire år til søs, arbejdet med IT i over 30 år og nu videoproduktion m.v. i over 10 år. I tillæg hertil er der blevet tid til fagforeningsarbejde og regional politik med poster i amtsråd, regionsråd, bestyrelser, kommissioner, nævn m.v. Det skal også nævnes, at jeg i hele min karriere har undervist – herunder på maritime uddannelser, indenfor IT og nu videostreaming m.v. Jeg har f.eks. været timelærer på Danmarks Forvaltningshøjskole i 10 år.

Jeg har en maritim uddannelse fra Frederikshavns Søfartsskole og Københavns Navigationsskole efterfulgt af tre teoretisk/praktiske uddannelser som henholdsvis operatør, programmør og systemanalytiker. Fra slutningen af 90’erne til omkring 2006, er en lang række kurser omkring videooptagelse og -produktion gennemført på diverse uddannelsessteder i ind- og udland - herunder som producer på Newtek TriCaster.

Mine væsentligste aktiviteter i dag er live streaming fra fx møder, konferencer, medarbejderorientering og koncerter samt produktion af profil-, musik- og instruktionsvideoer. Ved siden af dette er der også lige plads til både, at undervise virksomheder i streaming, medieservere, webinarer og udstyrsanskaffelse og være producer på nyhedsudsendelserne på BusinessTV.EU.

Omkring mine personlige forhold kan nævnes, at jeg er 64 år, gift på 33. år med Birgit, har to børn og fire børnebørn, og så er jeg lige flyttet til Hvidovre.

Kommentarer