Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ualmindelige tider

Fuldt honorar til alle, der var booket til opgaver på aflyst FreelanceFestival samt aflyste kurser frem til påske - og bestyrelsen arbejder videre, indtil ny generalforsamling kan afholdes. Dette var hovedpunkterne på bestyrelsesmøde den 12. marts 2020.

syg

Charlotte de la Fuente

Torsdag eftermiddag og aften mødtes vi i FreelanceGruppens bestyrelse til møde på Konventum for at diskutere, hvordan vi håndterer den fremtidige situation, ikke mindst konsekvenserne af, at FreelanceFestival og Generalforsamling ikke kunne afholdes som planlagt.

Her er en orientering om de primære beslutninger, vi tog på mødet.

Fuldt honorar

Alle, der har været booket til opgaver i forbindelse med FreelanceFestival, får fuldt honorar. Det gælder også kursusholdere for de kurser, der var planlagt – men nu aflyst – mellem nu og frem til påske. Kursusholdere, der er sat på med dato efter påskeferien vil blive kontaktet hurtigst muligt med henblik på omlægning.

Beslutningen om at betale alle fuldt honorar er naturligvis taget på baggrund af, at det er sådan, vi i FreelanceGruppens bestyrelse ønsker, at vores medlemmer skal behandles af kunderne.

Fremtiden

Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvilke økonomiske omkostninger, aflysningen får – og om festivalen kan afholdes på et senere tidspunkt.

På samme måde er det uvist, hvornår bestyrelsen kan indkalde til Generalforsamling. Som meldingen er fra myndighederne pt., bør vi vente 12 uger med overhovedet at forsøge at fastlægge en ny dato.

Den siddende bestyrelse arbejder videre, indtil en ny generalforsamling kan indkaldes. Vi orienterer naturligvis løbende om arbejdet, sådan som vi plejer.

 

Kommentarer

Karin Bech

fre, 03/13/2020 - 11:28

Go'e beslutninger - og go' arbejdslyst!

Elon Ulf Cohn

fre, 03/13/2020 - 11:36

I har mit mandat til at fortsætte indtil videre. Og så er det jo godt, at Freelancegruppen er nogenlunde velpolstret til at dække de mange uforudsete udgifter.

Mogens Laier

fre, 03/13/2020 - 11:46

Når i holder m'de næste gang, kan i så ikke udvide antallet der kan komme med,teliste der var alligevel ca.22 på venteliste. Godt arbekde i har lavet.

Morten Friis Jørgensen

lør, 03/14/2020 - 05:22

Helt fint! God arbejdslyst. Vh MFJ