Gå til hovedindhold
Bliv medlem

TIlmeld dig FreelanceFestival 2020

FreelanceFestival 2020 er for dig der ...

FreelanceFestival 2020

Foto: Thomas Arnbo, Grafik: Bo Sørensen Tilmelding til FreelanceFestival 2020 er åben

  • vil hente mod og inspiration til at forfølge dine drømmeprojekter som freelancer
  • vil inspireres fagligt og holde dig ajour med udviklingen på freelanceområdet 
  • har lyst at blive beriget med nye netværksforbindelser 
  • vil underholdes, grine og feste med gode kollegaer 

Fang drømmen på festival 
 

Ofte er det en jonglørkunst at drive forretning som selvstændig. Hvornår er det lige, at man falder ned i fordybelsens åndehul, zoomer ind og forfølger drømmen - om at skrive en bog, lave en udstilling, starte et helt nyt medie, rejse ud og lave undersøgende journalistik i et af verdens brændpunkter, eller hvad det nu er, man drømmer om.

Festivalens tema ’Freelancere i drømmeland – udspændt mellem pligt og drøm’ kaster lys over drømmeprojekternes gyldne rum.

For 600 kroner får du en hel weekend med foredrag, workshops, underholdning og tid til gode samtaler, og du bliver indkvarteret på enkeltværelse. De faglige indslag har fokus på at klæde dig på til at forfølge dine freelancedrømme og navigere sikkert rundt på medie- og kommunikationsmarkedet både nu og i fremtiden.  


Programmet byder blandt andet på: 

  • Forumteater med teatergruppen TeaterSpektrum, som leverer en live iscenesættelse af, hvad der kan ske med drømmene, når de banker på i den travle freelanceforretning. Hvad der skal til, for at vi forfølger drømmene?
  • Mørkevandring med kunstnerkollektivet MYRKR, som gennem vandringer, podcastfortællinger, lydinstallationer og udstillinger udforsker mørket. Sammen skal vi ud i mørket på skrænten, i skovbrynet, ved vandet mod Øresund. Det er mørket, der tænder stjernerne. Måske er det også mørket, der tænder drømmene…
  • Workshops om podcastproduktion, fortællende journalistik, grafisk facilitering, forfølgelse af digitale drømme m.m.
  • Spændende fælles foredrag leveret af chefredaktør ved Information og forfatter til bogen Vesten mod Vesten Rune Lykkeberg og forfatter og fotograf Helle Maj og Jørn Stjernklar, der fortæller om bogen ”Tækkemandens” om den danske tækkemand - der viste sig at være massemorder– et arbejdsprojekt der førte til adskillige artikler, radiodokumentarer, en prisvindende tv-dokumentar, en bog og senest en podcastserie og indstilling til Cavlingprisen
  • Middage, musik og fællessang.

På hjemmesiden kan du se programmet, finde praktisk information og tilmelde dig årets begivenhed for freelancere. Vi glæder os til at se dig til fællesskab og festival!  

Kommentarer