Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Tak for det gode fællesskab

2021 kom desværre i gang med den skarpe ende forrest. De fleste af os oplever udfordringer på grund af pandemien og de restriktioner, der skiftevis skærpes og slækkes.

Foto

Per Daugaard Sus Falch er forperson for FreelanceGruppen i DJ.

Det er en uvis tid, hvor det kan være svært at afgøre, hvor man lige skal vende sig hen med det behov, man har for hjælp, vejledning eller bare en snak.

Derfor vil jeg gerne opfordre til at bruge fællesskabet i FreelanceGruppens netværk og måske i højere grad end normalt overveje, om ikke DJ eller vi i bestyrelsen kan gøre noget, der kan hjælpe.

Skriv gerne til mig på sfa@freelancegruppen.dk, på Facebooks Messenger eller gi’ et ring på 40453886. Du kan også skrive til mig eller os i bestyrelsen via Facebookgruppen "PingPong - for medlemmer af FreelanceGruppen i DJ". Her debatterer vi både små og store ting.

Brug din fagforening

Brug også DJ's rådgivere, der kan hjælpe med løsninger på virkelig meget og i øjeblikket ikke oplever kø ved telefonen. Du kan booke en trivselssamtale via linket LIGE HER. Og er du i tvivl om, hvilke løsninger, du har brug for, kan du også ringe til forbundets hovednummer på: 3342 8000

I bestyrelsen fortsætter vi arbejdet for at skabe forbedringer på de områder, I via vores medlemsundersøgelse fra 2020 har slået fast, at vi skal fokusere på - samtidig med at vi hele tiden har øje på, hvad pandemien skaber af akutte behov. Vi vil også løbende high-lighte eksisterende indhold fra forbundet, a-kassen AJKS og vores egen webside, der kan være særligt relevant igen, og vi vil sørge for, at DJ prioriterer kommunikation til freelancere og selvstændige højt, så viden om hjælpepakker osv. kommer hurtigt ud.

Tak til alle, der hjælper en kollega i netværket - og tak til jer, der beredvilligt kommer med forslag til, hvad Jeres fagforening kan gøre for Jer, når jeg eller andre bestyrelsesmedlemmer spørger. Det er helt unikt. 

Jeg håber, det vil fortsætte, og at vi på alle måder får et meget bedre nyt år 2021.

Sus

Forperson for FreelanceGruppen

 

Kommentarer