Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Søg penge til efteruddannelse

Medlemmer af FreelanceGruppen kan til og med d. 12. januar 2020 søge økonomisk støtte til efteruddannelse i kassen for trykt område. Du kan også læse mere om puljen for rettighedsmidler

Søg penge til efteruddannelse

Jens Panduro Søg penge til efteruddannelse

FreelanceGruppens fondsudvalg, som fordeler ophavsretslige vederlag fra Copydan, åbner nu for en ansøgningsrunde til FreelanceGruppens kasse for trykt område. Afhængigt af antallet af ansøgninger vil der komme en ny ansøgningsrunde i løbet af foråret 2020. 
 
Du kan sende de nødvendige dokumenter digitalt – det står alt sammen beskrevet i ansøgningsskemaet herhvor du også kan se, om du er berettiget til at søge midler fra kassen for trykt område. 

Hvis du ikke er berettiget til midler fra FreelanceGruppens trykte pulje, så tjek ordningen for rettighedsmidler, som FreelanceGruppen har været med til at etablere. Ordningen er for alle, der i perioden 2013-2018 har leveret skriftligt indhold til hjemmesider eller trykte og digitale medier – bl.a. journalistik, kommunikation og blogs. Læs mere her - hvor du også finde andre uddelinger, som er åbne for ansøgninger nu. 

Du kan læse mere om DJs arbejde for ophavsret og hvordan du selv nemt kan være med til at understøtte forbundets arbejde med at indgå aftaler, der giver midler til blandt andet efteruddannelse her:

Har jeg bevaret min ret til at få rettighedsmidler?

DJ's side om ophavsret

Kommentarer