Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Sikkerhed for freelancere – infoaften ved Guardian

Guardian – Security Risk Management vil give gratis tips og tricks samt fortælle om deres certificerede sikkerhedskurser på denne første af to infoaftner om sikkerhed for freelancere.

Gammel Strand 46, 1202 København K

04. februar 2016

Arrangør: FreelanceGruppen

Pris: Gratis for medlemmer - no show fee

Stadigt flere freelancere arbejder i regioner eller med stofområder, som udsætter dem for risici. Mange har hverken de rette forsikringer eller den rette træning til at undgå, håndtere eller få hjælp og støtte i farlige situationer. 

DJ har i samarbejde med FreelanceGruppen og Pressefotografforbundet oprettet en pulje, hvorfra freelancere kan søge økonomisk støtte til sikkerhedskurser, ofte kaldet Hostile Environment Awareness Training (HEAT).

Der vil snarest komme mere info om, hvordan du søger denne pulje.

Der er imidlertid flere aktører, som udbyder kurser i sikkerhed, og FreelanceGruppen arrangerer derfor en række infoaftener, hvor de forskellige aktører vil give gratis tips og tricks samt fortælle om deres certificerede sikkerhedskurser.

De første to aftener er med hhv. Guardian – Security Risk Management og Dansk Flygtningehjælp (DRC). Du opfordres til kun at tilmelde dig en af aftenerne, men kan skrive ved tilmelding, om du også ønsker at få plads på den anden aften, hvis der er ledigt. Der gælder først til mølle, og 2. prioriteter bliver kun tildelt, hvis alle tilmeldte har fået plads på en af aftenerne.  

OBS: Ved tilmelding skal hver enkelt beskrive en risikopræget situation, man enten har været i eller forventer at kunne komme i i relation til arbejdsregion og/eller stofområde. Dette for at oplægsholderne kan tilpasse deres oplæg og forberede deres sparring, så det er mest muligt relevant for deltagerne.

Aftenens program

17.00 – 17. 15: Velkomst og intro til DJ's (ved Eva Jakobsen) og FLG's (ved Nina Trige Andersen) arbejde med sikkerhed for freelancere

17.15-17.30: Præsentation af Guardian

17.30-18.00: Rejsesikkerhed for freelancere - risici og rejseforberedelser

18.00-18.30: Sandwich og netværk

18.30-19.30: Sikkerhed i mellem- og højrisikoområder (håndtering af myndigheder, kriminalitet, uroligheder, krig)

19.30-19.45: Konkrete kursus- og rådgivningstilbud ved Guardian

19.45-21.00: Spørgsmål og mulighed for sparring fra Guardian på konkrete projekter/situationer, der enten er gennemført (hvad kunne man have gjort for at sikre sig selv og/eller andre bedre) eller er i støbeskeen (hvad bør forberedes og hvilke forholdsregler bør tages undervejs).

Tilmeld dig her

Kommentarer