Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Sene afbud koster fællesskabet

Overvej lige en ekstra gang, før du melder afbud efter fristen - det koster nemlig fællesskabet. Og prik dine kolleger, hvis du kender nogen, der endnu ikke har fået meldt sig til generalforsamling inkl. dagens program og den efterfølgende middag

Marianne Bækbøl

Lisbeth Holten Marianne Bækbøl, forperson for FreelanceGruppen: "Lad os forsøge at minimere spildte generalforsamlingsudgifter og samtidig at blive så mange som muligt.”

I de seneste dage har vi modtaget nogle afbud til generalforsamling på lørdag, og alle har haft en helt plausibel årsag til at melde fra. Alt er derfor, som det skal være, men fordi afbuddene er indkommet efter fristen for at regulere på deltagerantallet, koster det hver gang vores fællesskab en mødedagspris på kr. 900, der ubeskåret går til arrangøren.

Derfor

  1. Hvis du har meldt dig til og overvejer at melde fra, beder vi dig overveje dit afbud bare én gang til, inden du gør det
  2. Har du overvejet at melde dig til dagen, der er byder på morgenmad, frokost, AI for kommunikatører, fagpolitisk workshop, generalforsamling og middag, men ikke har fået det gjort, har du hermed chancen for at melde dig til alligevel. Du skal blot sende en mail til forperson@freelancegruppen.dk. Du kan se programmet her
  3. Har du kun interesse i eller mulighed for at deltage i generalforsamlingen, kan du bare dukke op lørdag klokken 13 – det kræver ingen tilmelding.

Kommentarer

Ingrid Pedersen

tor, 03/07/2024 - 12:29

Har I overvejet, at bestille færre pladser end der er tilmeldt? Der er jo altid nogle, der melder fra - eller bliver væk.

God pointe, Ingrid. Tak. Det vil vi da gøre næste år. Mange hilsner Marianne B

Ingrid Pedersen

tor, 03/07/2024 - 12:29

Har I overvejet, at bestille færre pladser end der er tilmeldt? Der er jo altid nogle, der melder fra - eller bliver væk.