Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Sara er sexolog, journalist og forfatter

MEDLEMSHISTORIE. Sara Skaarup holder af FreelanceFestival og af de mange digitale netværk, som FreelanceGruppen administrerer.

Billede af Sara Skaarup

Privat

"De fleste dage sidder jeg som freelancejournalist alene ved et bord, og sender mine tanker og ord hjemmefra. Det kan godt blive lidt ensomt. I FreelanceGruppen har jeg fundet et slags kollegaskab," siger Sara Skaarup, der har været freelancer i 13 år.

Sara er særligt begejstret for FreelanceGruppens lukkede Facebookgruppe, hvor hun kan sparre med ligesindede, selvom hun arbejder hjemmefra. Hun er også med i nogle af FreelanceGruppens faglige klubber for freelancere, der leverer til det samme medie.

“Her taler vi om alt fra løn til hvordan de konkrete redaktører kan håndteres. Det sker også, at folk giver ideer videre. Det er hjælpsomt - for særligt som ny på et medie kan det være svært at regne alt ud selv.”

Det bedste er dog at møde andre freelancere "live".

Medlemstilbud giver nye kolleger

"Jeg er en faglig hybrid. Der er ikke mange helt som mig i forbundet. Alligevel har jeg mange gange fundet kurser hos FreelanceGruppen, der har styrket mig fagligt."

Særligt godt var det at være på Freelanceseminar, som Sara Skaarup deltog i for første gang i år.

"Her følte jeg mig endelig blandt ligesindede, og det var lærerigt og inspirerende. Og nogle af de folk, jeg har mødt på kurser og til møder, bliver jo gode kolleger, man har lyst at udvikle ting med og se igen."

Kom MED I KLUBBEN - se meget mere om vores netværk på mediearbejdspladserne HER.

Kommentarer