Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Podcast - Inspiration til alle freelancere

Livet som fri fugl i medie- og kommunikationsbranchen kan rumme mange op- og nedture, kampen om at få en god pris for sit arbejde eller kampen om at finde sin niche - kort sagt en masse udfordringer, der kan være svære at håndtere som solo-selvstændig.

foto

Sæson 3 af FreelanceGruppens podcast er i luften.

Nu er der inspiration på vej til dig, der arbejder solo. FreelanceGruppen leverer endnu en gang inspiration og gode råd til livet som freelancer med 3. sæson af FreelanceGruppens podcast, som allerede ligger klar i din lydbutik.

LYT MED HER.

I tredje sæson kan du blandt andet høre, hvorfor Sven Johannesen sammen med to venner valgte at etablere  et kooperativ. Du kan høre, hvordan grafiker Karina Reinsch skabte en freelancekarriere efter en fyringsrunde. Og du kan høre, hvordan lydmanden Mikkel Rønnau kastede sig ud i livet med lydfortællinger - lidt ved et tilfælde. 

I den seneste episode besøger vi fotograf Maria Fonfara. Her fortæller hun om, hvad der er hendes drivkraft som fotograf og som freelancer. 
Marias motivation stammer tilbage fra tiden, hvor hun som barn lå på lur og fulgte med i livet på den højskole, hvor hendes mor underviste. 

FreelanceGruppens Podcast 360 grader er inspiration til dig, der arbejder som fri fugl i medie- og kommunikationsbranchen. Vi håber, at de personlige historier kan inspirere dig til, hvordan du kan strikke dit eget freelance-liv sammen. 

Der ligger nu 18 episoder af FreelanceGruppens podcast klar. Del gerne med dine kollegaer.
FIND DEM HER eller LIGE HER

Du kan også finde podcasten der, hvor du hører podcast:

Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast eller find podcast på din Android mobil: 

https://link.chtbl.com/FreelanceGruppensPodcast

Podcasten er produceret af Nicolai Zwinge for FreelanceGruppen i Dansk Journalistforbund - Medier og kommunikation. Sus Falch og Katrine Nadia Jørgensen er i redaktionen.

Kommentarer