Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Oven på generalforsamlingen

I den store sal på Comwell Kolding var der magtkritiske meningsmaskiner og kærlige, kritiske kontrollanter. Der var også alle de stille, de nye, de chokerede og de erfarne. Der blev krydset klinger og doneret penge.

Generalforsamlingen i lørdags den 28. februar 2015, blev igen en halvmaraton med debatter og vrede røster ind i mellem, men også en dag hvor konstruktive og fremadrettede forslag blev besluttet.

Blandt andet blev det på baggrund af et forslag fra journalist Lars Møller vedtaget at Safety Fund i år tildeles 120.000 kroner i stedet for de 20.000, som de fik sidste år.

Sus Falch blev genvalgt som formand uden modkandidater og en ny bestyrelse blev sammensat. To medlemmer genopstillede og tre nye kandidater, Lene Theill, Martin Hammer og Dorte Hoffmann, meldte sig på banen. Alle tre blev valgt ind: .

Tak til Tommy Verting, Hanne Fokdal Barnekow og John Lykkegaard, som ikke genopstillede, for deres store arbejde i bestyrelsen.

Det officielle referat er undervejs og vil blive sendt ud straks, det er godkendt.

Den nye bestyrelse kan godt offentliggøres nu, så her er vi: Øverst fra venstre: Vagn Majland, Morten Bergholt (genvalgt), Michael Christophersen og Martin Hammer (nyvalgt). Nederst: Ida Rosgaard, Lene Theill, Marie Bille (genvalgt), Sus Falch, Marianne Bækbøl og Dorte Hoffmann.

Bestyrelse

Per Daugaard

Nina Trige Andersen, der ikke var på valg, var fraværende og er derfor ikke med på billedet.

Vi opdaterer snarest bestyrelsessiden med nye fotos og kontaktoplysninger. 

Kommentarer