Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Organiser dine kolleger

Hver dag kommer nye folk til, som leverer på freelancevilkår inden for DJ og FreelanceGruppens område. Det stiller krav til vores organiseringstrategi. Kom med jeres input til bestyrelsens arbejde

FLG fællesskab

Jens Panduro Hjælp med af få flere med i FreelanceGruppens fællesskab

En del af vores kolleger, som leverer på freelancevilkår inden for vores område, er ikke medlem af DJ og FreelanceGruppen. De – og vi – kunne have gavn af, at flere kommer med i FreelanceGruppens fællesskab. På næstkommende bestyrelsesmøde den 21. august 2019 skal vi diskutere et nyt udkast til organiseringstrategi for FreelanceGruppen. Det vil vi gerne have jeres input til.

Hvor skal vi være synlige? Hvor skal vi opsøge de kolleger, som leverer freelance inden for medier og kommunikation, men som ikke har meldt sig ind i DJ og FreelanceGruppen – måske fordi de ikke kender til os, måske fordi de oprindeligt er uddannet i eller kommer fra et helt andet fag, eller fordi de ikke tror, de kan bruge vores fagforening til noget? Hvis du kender til f.eks. kontorfællesskaber, netværk, cafeer, gallerier, barer, bogbutikker, værksteder mm., hvor freelancere arbejder og hænger ud, så fortæl os om de steder.

Hvilke typer freelancere skal vi række ud til? Er der nye fagligheder, vi endnu ikke har ret godt fat i? Nye uddannelser (eller gamle) som vi burde være mere opmærksomme på i forhold til vores branche? Er der nye medietyper, som bruger freelancere, der ikke traditionelt er organiseret inden for vores område? Del dine indsigter og prognoser for arbejdsmarkedet med os.

Vil du være organiseringsagent? I FreelanceGruppens bestyrelse er vi 11 medlemmer, og vi har alle sammen mange forskellige arbejdsområder. Vi vil gerne ud og tale med så mange kolleger og potentielle nye medlemmer som muligt, men vi kan ikke være overalt. Meld dig som organiseringsagent, hvis du har lyst til indimellem at tage ud og holde et kort oplæg eller et kaffemøde i et kontorfællesskab, tage til en fredagsbar eller lignende og fortælle lidt om FreelanceGruppen. Eller hvis du vil tage en runde med nogle flyers fra FreelanceGruppen til steder, hvor du ved, der kommer freelancere.

Hvad er dine top tre grunde til at være organiseret i DJ og FreelanceGruppen? Vi har alle vores personlige grunde til at have meldt os ind i DJ og FreelanceGruppen. Og vi har vores grunde til at blive ved at være en del af fællesskabet. Fortæl os de tre ting, der betyder mest for dig – og hvad du dermed tror, at andre måske kunne blive overbevist af.

Skriv dine ideer og kommentarer til kontakt@freelancegruppen.dk

Kommentarer