Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nye medlemmer i FreelanceGruppens bestyrelse

To nye medlemmer er trådt ind i FreelanceGruppens bestyrelse. Det drejer sig om Dann Lylloff og Lis Hornø

To nye medlemmer er trådt ind i FreelanceGruppens bestyrelse. Det drejer sig om Dann Lylloff og Lis Hornø

Foto: Christian Geisnæs og Dan Lylloff Lis Hornø og Dan Lylloff er nye bestyrelsesmedlemmer i FreelanceGruppen.

Der har været flere forandringer i FreelanceGruppen de seneste måneder. Freja Dam er gået på barsel, og i hendes sted er Dan Lylloff trådt til som barselsvikar.

Dan Lylloff blev valgt som 1. suppleant ved generalforsamlingen i år. Han kommer til at sidde i FreelanceGruppen indtil generalforsamlingen i 2023, hvor Freja vender tilbage.

Lis Hornø er herefter kommet ind i bestyrelsen som 2. suppleant. Det skyldes, at bestyrelsesmedlem Cecilie Marie Meyer har valgt at forlade bestyrelsen for at starte i en fast stilling i Det Italienske Handelskammer.

Explainers og undervisning

Dan Lylloff beskæftiger sig primært med tv-produktion og er ekspert i de korte formater såsom promoer, explainers og salgsvideoer. Som en sand selvstændig har han mange kasketter på, således at han både er fotograf, producer, klipper, forfatter, speaker og tekstforfatter. 

”Mit fokus i FreelanceGruppen er at arbejde for en værdig løn og en ordentlig behandling af freelancere. Og så skal vi bruge mulighederne for at netværke med hinanden mere,” siger han.

Lis Hornø arbejder som underviser og som konsulent. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1992.

”I det faglige arbejde vil jeg gerne styrke og konsolidere Journalistforbundet som den fagforening, der særligt forstår, forsvarer og styrker selvstændiges, atypisk beskæftigedes og prekariatets vilkår. Det skal blandt andet gøres ved at indgå alliancer på tværs af fagbevægelsen,” fortæller Lis Hornø.

Kommentarer