Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ny gruppe for journalister i Dansk Journalistforbund

Kom til møde i Fredericia tirsdag 7. januar, og få indflydelse på byggestenene.

Det har gennem længere tid været et åbent spørgsmål, om der skulle dannes en gruppe for journalisterne i Dansk Journalistforbund. Spørgsmålet er ikke længere aktuelt, for det skal der. Nu skal byggestenene til journalistgruppen skabes, og derfor melder der sig nye spørgsmål:

  • Hvad er formålet?
  • Hvem skal være med?
  • Hvordan skal gruppen organiseres?
  • Hvad skal gruppen hedde? 

Arbejder du som journalist, så kan du få indflydelse på svarene. Tirsdag 7. januar klokken 14.00 afholdes det første møde for gruppen i Fredericia. Mødet løber frem til klokken 21, eller til hovedtrækkene i den ny journalistgruppe er besluttet.

Alle, der arbejder som journalister, er velkomne. Du forpligter dig ikke til en plads i bestyrelsen eller en lang møderække, men kun til at deltage aktivt og konstruktivt i mødet. Del gerne nyheden med kolleger, der kunne være interesserede.

Repræsentanter fra FreelanceGruppens bestyrelse deltager naturligvis i mødet, og der bringes efterfølgende referat fra mødet på freelancegruppen.dk. 

Tilmeld dig ved at skrive til Rasmus Mark Pedersen på r@smus.mp senest ved årsskiftet. Den eksakte mødeadresse i Fredericia er endnu ikke fastlagt, men den kommer, når antal deltagere bliver kendt.

Skriv også endelig med spørgsmål, så vil initiativtagerne forsøge at besvare efter bedste evne. 

Initiativtagerne til en gruppe for journalister i Dansk Journalistforbund:

  • Cathrine Reinert (tillidsrepræsentant TV 2)
  • Allan Boye Thulstrup (tillidsrepræsentant Herning Folkeblad samt medlem af Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse)
  • Rasmus Mark Pedersen (tillidsrepræsentant Radio24syv)

Kommentarer