Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ny blog kræser om de selvstændige

Den 15. august gik bloggen Kræs i luften, og med et team bestående af nogle af Danmarks stærkeste profiler kan selvstændige og iværksættere se frem til at blive inspireret, motiveret og udfordret.

Regnskabsprogrammet e-conomic tilbyder et blogunivers, hvor freelancere og mindre virksomheder kan få tips og tricks. Bloggen hedder KRÆS fordi den kræser hele vejen rundt om din virksomhed, så du bliver rustet til at tackle alle hverdagens udfordringer. Tyve forskellige eksperter, der blandt andet rummer velkendte navne som Thomas Bigum, Sofia Manning, Majbritt Lund og Casper Blom, står klar til at dele ud af deres erfaringer, så mindre virksomheder kan skyde genvej til et solidt forretningsgrundlag og en effektiv drift. Du kan læse mere om ekspertbloggerne her!

”Ofte er der fokus på et enkelt fagområde, men hvis det skal være en sund forretning, er det ganske enkelt nødvendigt at både se på hele virksomheden og på mennesket, der driver virksomheden. Med KRÆS bliver det nemmere for selvstændige at finde den viden, inspiration og motivation som kan gøre en reel forskel for deres virksomhed.”, siger Maria Edlefsen, administrerende redaktør hos e-conomic i en pressemeddelelse.

Bloggen vil komme med nye indlæg omkring tre gange om ugen. Du kan selvfølgelig signe dig op, så du bliver holdt opdateret, hver gang der kommer nye indslag.

Se blokken her!

Kommentarer