Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nu er alle kurser gratis

FreelanceGruppen har haft svært ved at fylde kurserne op. Derfor har vi nu besluttet, at alle kurser er gratis i en forsøgsperiode frem til februar måned.

billede

Jens Astrup Bo Sørensen er ansvarlig for FreelanceGruppens kompetence- og aktivitetsudvalg.

Siden sommerferien har der været tomme stole på vores kurser landet over. Mange af kurserne har kostet sølle 75 kroner – eller tæt på det, du skal betale for en god kop kaffe i de store byer. Alligevel har det været svært for os at få nok tilmeldte. Måske skyldes det krisebevidstheden. De stigende energi- og forbrugspriser presser os alle og gør, at vi holder pengene tæt på kroppen. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at alle kurser nu er gratis i en periode frem til og med februar måned.

Tjen penge - og tag på kursus

Det koster penge at tage på kursus, når man er freelancer eller selvstændig. Også selvom kurserne er gratis. For vi går glip af indtjening, når vi sidder på skolebænken. Derfor holder vi fast i at have mange halvdagskurser – så det stadig er muligt at tjene penge samme dag. Vi håber også at nå flere af jer, der har særligt travlt.

Kig også på vores morgen-inspirationskurser, der varer en time. Brug kurserne til både at lære nyt - men også til at styrke jeres netværk og til at blive inspireret til at dykke grundigere ned i et emne på et længere efteruddannelsesforløb. Frem til nytår er der 50 % mere i PU-støtte hos Mediernes Efteruddannelse. Og det er et tilbud, der også gælder for freelancere og selvstændige. Se mere HER. Og find FreelanceGruppens kurser HER.

Kommentarer