Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Mød os til FreelanceBar

Vi vil rigtigt gerne møde vores nyere medlemmer, og derfor inviterer vi dig til FreelanceBar den 3. november kl. 16:00-18:00 i dejlige rammer i Kosmopol, Fiolstræde 44, DK-1171 København K.

foto

Sara Galbiati af Anne Anthon Andersen. Privatfoto af Julie Hugsted Næstforperson Anne Anthon Andersen (tv.) er sammen med Julie Hugsted en del af udvalget De Nye.

Sammen er vi stærkere - også hver for sig og i FreelanceGruppen har du adgang til et netværk af freelance kollegaer, og vi er kendt for at hjælpe hinanden.
 
I FreelanceGruppen har vi et stort ønske om at dyrke og pleje vores netværk, så det bliver endnu stærkere. Og vi vil hjælpe nye medlemmer ind i netværket. 
 
Aktuelt arbejder vi på at etablere netværksgrupper af 3-5 personer, hvor I kan benytte hinanden som sparringspartnere, hjælpe hinanden på vej i karrieren og finde et fodfæste i freelance tilværelsen.
 
Ved torsdagsbaren vil vi over et glas drøfte denne idé med jer og høre jeres ønsker til et sådant netværk. 
 
Vi håber, at du vil være med  den 3. november kl 16:00-18:00. Du kan tilmelde dig via link i denne mail. Der er transportrefusion for dig, som skal rejse for at komme til FreelanceBar.  
 
Vi glæder os til at møde jer
 
De bedste hilsner
Anne Anthon Andersen og Julie Hugsted, udvalget De Nye

MELD DIG TIL HER
 

Kommentarer