Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Mille Sjøgren fortæller også, når hun har fået 17 afslag

I podcasten "En freelancers bekendelser" deler vært Mille Sjøgren sine op- og nedture og erfaringer med at skabe en bæredygtig forretning og tilværelse som freelancer

En freelancers bekenderlser

 

Voice artist, podcaster og foredragsholder Mille Sjøgren har været freelancer siden 2008, hvor hun stiftede virksomheden Millespeak. I fire år delte hun i pocasten "Den digitale nomade" sine erfaringer med at arbejde på farten, mens hun og familien rejste rundt i verden. Nu har hun skabt efterfølgeren "En freelancers bekendelser", hvor hun sammen med sin mand, freelancejournalist Kristian Sjøgren, og forskellige gæster diskuterer freelancelivets mange facetter. Der er både plads til at tale om de sjove dage og de hårde dage, hvordan man tjener penge, sælger sig selv, og hvordan det gode freelanceliv kan se ud.

"Jeg startede podcasten for at skabe et fællesskab for freelancere, hvor de føler sig set, hørt og forstået på hele deres freelancerejse," siger Mille Sjøgren. "Mit mål er at lægge det hele på bordet. Jeg fortæller ikke kun succeshistorierne, men også når det har været en svær uge, og jeg ikke har fået pitchet det, jeg skulle, eller jeg har fået 17 afslag. Vi får tit at vide fra lytterne, at de sætter pris på vores ærlighed. Jeg håber, at det får dem til at føle sig mindre alene."

FreelanceGruppen i "En freelancers bekendelser"

Lyt til episode #21 Sådan skaber du en succesfuld freelanceforretning og arbejdsliv, hvor Marianne Bækbøl og Nina Trige Andersen fra FreelanceGruppens bestyrelse er gæster.

Det gode freelanceliv

Mille Sjøgren lægger vægt på at give lytterne nogle værktøjer til at skabe en mere bæredygtig forretning, fordi for få penge på kontoen er noget af det, mange freelancere kæmper allermest med. Men hun ønsker også at få lytterne til at tænke over, hvordan de vil leve deres liv.

"Jeg håber, at lytterne tænker over, hvordan de tilrettelægger deres arbejdsliv og inkorporerer den livsstil, de gerne vil have. Der er jo mange muligheder. Man behøver ikke overføre det at være ansat til freelancelivet og sidde og knokle otte timer om dagen på et kontor i Nordvest," siger Mille Sjøgren.

Hør podcasten på Mille Sjøgrens hjemmeside Millespeak eller find den på din foretrukne podcastplatform.

Kommentarer