Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Mennesker, medier og muligheder – TAL TIL ØJET 2022

Lørdag den 30. april er dedikeret til dig, der er visuel freelancer eller selvstændig, lige meget om du er grafisk designer, fotograf, illustrator eller film- og tv-menneske. Det er dagen, hvor du kan blive inspireret til at lægge nye visuelle spor i dit liv. Såvel fagligt som på den personlige front. Udover muligheden for at møde nye og gamle kolleger, er der 12 stærke oplægsholdere på programmet.

tal til øjet logo

Bo Sørensen

TAL TIL ØJET finder sted lørdag den 30. april fra 9-17 på IT-universitetet på Amager.

Du vil blandt andet kunne møde Mihai Zahiu, der vil introducere dig til 25 af de nyeste og bedste værktøjer til at lave fantastiske portfolioer, blogs og hjemmesider. Du kan også møde FreeLiving, et par digitale nomader, der har taget familien under armen og arbejder fra alverdens lokationer rundt omkring. Og desuden har lavet forretning ud af deres passion for at leve et frit arbejdsliv.

Se det fulde program og meld dig til her.

Som medlem af FreelanceGruppen kan du få tilskud på 500 kr. til din billet, hvis du skal betale den høje billetpris på 1000 kr. Hent ansøgning om billettilskud og evt. transport her. Bemærk, at vi kræver dokumentation for deltagelse.

Alle medlemmer af FreelanceGruppen kan få transportrefusion efter gruppens gældende regler, der fremgår af skemaet Transportgodtgørelse 2022, som du anvender, hvis du er berettiget til den lave billetpris .  

Kommentarer