Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Marianne Bækbøl stiller op til bestyrelsen

Det er ingen hemmelighed, at jeg er svært begejstret for mit forbund, herunder særligt glad for Freelancegruppen og oplever, at jeg med den har fået et fagligt ståsted. Det vil jeg gerne kvittere for ved at tilbyde min arbejdskraft til Freelancegruppens bestyrelse.

Marianne Bækbøl

Privat

Mine fagpolitiske interesser er brede, men mine særlige interesser i forhold til bestyrelsesarbejdet er, af helt personlige og egoistiske grunde, freelancere med fagjournalistisk baggrund og nystartede freelancere. Hvordan kan vi gøre det endnu bedre for dem? 

Det er begrænset, hvad jeg har lavet fagligt arbejde før hen, men jeg kan til gengæld prale af at være initiativtager til ind til flere landsdækkende faglige netværk.

Desuden kan jeg bidrage med en høj grad af engagement, energi og empati. Efter min mening, tre vigtige elementer til glæde og gavn for medlemmerne.

Jeg har en faglig baggrund som socialrådgiver, misbrugsbehandler og leder, inden jeg tog fagjournalistuddannelsen i 2010-2011. Lige nu er jeg i gang med at sparke mit eget firma i gang for alvor, og det går godt. Jeg arbejder som journalist og kommunikatør, mit område er det sociale, og min særlige lille niche er stofmisbrug. Jeg lever primært af at skrive artikler til fagblade og levere forskellige kommunikationsydelser til misbrugsinstitutioner.

Helt kort om det mere personlige kan jeg fortælle, at jeg er 47 år og bor alene i et hus med en alt for stor have i Kongelunden på Amager.

Kommentarer