Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Marianne Bækbøl genopstiller som forperson for FreelanceGruppen

Som forperson i FreelanceGruppen er man på valg hvert år. Jeg genopstiller.

Marianne Bækbøl

Lisbeth Holten Marianne Bækbøl blev valgt til forperson for FreelanceGruppen.i 2023 og genopstiller til generalforsamlingen 9. marts 2024

Det gør jeg først og fremmest, fordi jeg stadig brænder for retfærdighed. Social og økonomisk retfærdighed. For alle. 

Og fordi jeg gerne vil blive ved med at stå i spidsen for en bestyrelse, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der er frihed til at påtage sig opgaver, som man brænder for, og som man synes er vigtige og sjove.

Jeg vil også gerne tage ansvar for at gennemføre de opgaver, som jeg sammen med resten af bestyrelsen tog hul på 2023 og som fortsætter igennem hele 2024. En af vores større indsatser er at arbejde videre på at gennemføre endnu flere freelanceundersøgelser og etablere flere freelanceklubber.

Noget andet, jeg gerne vil arbejde med i den kommende periode, er at styrke vores selvstændige medlemmer. For at gøre det bedst, skal vi vide, præcis hvad har I brug for, og hvordan vi sammen kan forbedre jeres vilkår. Derfor vil vi besøge kontorfællesskaber og produktionsselskaber og lytte til behov og løsningsforslag, som vi sammen kan omsætte til konkrete forbedringer.

Som mange af FreelanceGruppens medlemmer motiveres jeg som menneske af værdierne frihed og fællesskab. Vi har valgt et arbejdsliv som frie fugle, men vi skal også have mulighed for at mødes og opleve, hvordan vi er en del af noget større. En del af et stærkt fællesskab. Derfor vil jeg kæmpe for, at vi i 2024 får flere sociale arrangementer.

Jeg vil også arbejde for blandt andet bedre efteruddannelsesuddannelsesmuligheder i 2024, og hvis du vil have en mere uddybende liste over, hvad mine prioriteringer bliver, kan du blive klogere i arbejdsprogrammet, som senest den 1. marts er at finde på Generalforsamlingssiden.

Jeg håber på din opbakning.

Kommentarer