Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Magasinet GRØNT søger fast freelancer

Magasinet søger en freelance journalist, som har lyst til at levere nærværende indhold til 3F-magasinet GRØNT. Vi deler jobopslaget her.

Vi søger en journalist, som har lyst til at levere nærværende indhold til 3F-magasinet GRØNT, som udkommer 8 gange om året til 3F-medlemmer inden for de grønne brancher.

Vi skriver om og til vores medlemmer, som eksempelvis er anlægsgartnere, dyrepassere, skovarbejdere, kirkegårdsgravere, landbrugsarbejdere eller mejerister.

Du kommer til at arbejde sammen med en anden journalist på bladet, ligesom du vil deltage i redaktionsmøder med et redaktionsudvalg i forbindelse med planlægningen af hvert nummer.

Der er tale om en fast aftale gældende fra sommeren 2023. Det forventede timetal er cirka 25 timer pr. nummer. Dertil kommer fast digital deltagelse i et redaktionsmøde pr. nummer samt fysisk deltagelse i årsmøder, kongres eller lignende op til to dage årligt.

Vi forventer, at du:

 • Har kendskab til det danske arbejdsmarked, den danske model og fagbevægelsen

 • Kan gøre kompliceret stof letlæseligt og kan skrive i øjenhøjde med vores læsere

 • Kan tage gode billeder

  Derudover vil vi gerne høre, hvis du har særlige kompetencer i forhold til video eller podcast, da vi overvejer at styrke vores digitale tilstedeværelse i de kommende år.

  Da det redaktionelle indhold bliver delt med en journalist, der er bosat i Skanderborg og primært dækker Jylland og Fyn, er det en fordel (men ikke et krav), at du bor på Sjælland, Lolland eller Falster. Desuden er det en fordel, hvis du har egen bil.

  Er du interesseret i et fast freelancejob, hvor du har stor frihed under ansvar i forhold til opgaveløsningen, og hvor du kommer vidt omkring både geografisk og emnemæssigt, så send en kort ansøgning til Morten Herlev på morten.herlev@3f.dk senest søndag den 26. marts 2023. Vedhæft gerne CV og et eksempel på journalistisk arbejde.

  Du er også velkommen til at skrive eller ringe til Morten Herlev (tlf. 26 77 18 59), hvis du vil vide mere om jobbet.

  Du kan se nærmere på Magasinet GRØNT på hjemmesiden Den Grønne Portal.

Kommentarer