Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Lynintro til medlemstilbud – 4 på een dag

Bliv introduceret til fire af vores stærkeste medlemstilbud.

DJ, Gammel Strand 46, 1. sal, lokale Store Strand

10. marts 2016

Arrangør: FreelanceGruppen

Pris: Gratis og kun for FreelanceGruppens medlemmer

BeginNoIndexText BeginNoFollowLink

PROGRAM

Kl. 9.30                             

Kaffe og te + hæng frakken

Kl. 10.00 – 11.15               

VOCAST  V/Jens H. Kofoed

Kl. 11.30 – 12.30               

Ritzau Tid & Sted  V/Ernst O. Rasmussen

Kl. 12.30 – 13.30               

Frokostpause 

Kl. 13.30 – 14.45               

VideoTool V/ Morten Langhans

Kl. 15.00 – 16.00               

MediaWatch V/ Louise Reseke     

OBS! Bestil din sandwich, når du tilmelder dig!

Afbud sendes til event@journalistforbundet.dk, senest den 4.marts 2016.

No Show Fee:  Melder du afbud efter den 4.marts 2016 eller melder du slet ikke afbud, bliver der trukket 200 kroner på din konto. 

Der er plads til max. 12 deltagere på kurset.

Tilmelding senest den 1.marts 2016. Meld dig til her:
http://www.conferencemanager.dk/FLG10032016

VOCAST

VOCAST er et professionelt presseværktøj til til at få overblik over medier og journalister, lavet særligt til kommunikationsfolk i de nordiske lande:  en kombineret kontaktdatabase, pressemeddelelse- og nyhedsbrevprogram.

Kort om VOCAST:

 • Sætter kommunikatører i stand til at målrette deres kommunikation og giver adgang til opdaterede mediekontakter og publicering af nyheder indenfor PR og nyhedsbreve.
 • Er et professionelt presseværktøj til til at få overblik over medier og journalister, lavet særligt til kommunikationsfolk i de nordiske lande: en kombineret kontaktdatabase, pressemeddelelse- og nyhedsbrevprogram. 
 • Yder telefonisk support af både af teknisk og faglig art.
 • PR-platformen bruges af ca. 2.500 kommunikationsfolk fra større danske virksomheder og pr-bureauer, som får adgang til at kommunikere med ca. 600.000 journalister, bloggere og youtubere over hele kloden.
 • Er grundlagt i 2005 af journalisterne Jens Hamborg Koefoed og Poul Høgsted, fordi de savnede et professionelt værktøj til at få overblik over medier og journalister.

Som medlem af FreelanceGruppen kan du bruge Vocast i et halvt år gratis, og derefter tegne et individuelt abonnement, 5 forskellige pakker, til meget fordelagtige priser.

Du kan få meget mere at vide om de forskellige kombinationer på dagen.

RITZAU TID & STED

Ritzaus Tid & Sted er den journalistiske begivenhedskalender, der giver overblik over, hvad der sker hvor og hvornår. Det giver et overblik over, hvilke begivenheder der er værd at dække, f.eks. til  i god tid kan byde ind på en konference, kulturbegivenhed, bog- eller musikanmeldelse osv.

Kort om Ritzau Tid & Sted:

 • Er et værktøj til at planlægge dine journalistisk opgaver, være løbende opdateret og få inspiration til at opsøge nye opgaver.
 • Kalenderen er opdelt efter dato og emne med tid og sted for begivenheden og med navne, telefonnumre, web- og mailadresser på kontaktpersoner samt links til baggrundsinformation.
 • Begivenhedskalender omfatter indland, udland, EU, politik, erhverv, sport og kultur, ligesom der også er plads til personalia og kuriøse begivenheder.
 • Redaktionen er bemandet mandag-fredag, hvor kalenderen løbende opdateres med nye begivenheder. 
 • Søgefunktionen gør det muligt at søge på specifikke emner, navne eller andet i dagslisten, månedslisten, kvartalslisten og/eller årslisten.

Som medlem af Freelancegruppen kan du købe adgangen til Ritzaus Tid & Sted til reduceret pris. Adgangen er personlig og løber i 12 måneder.

VIDEOTOOL/NNTV

 • NNTV har bygget Web TV stationer siden virksomheden blev etableret i år 2000. 
 • NNTV bygger specialtilrettede Web TV stationer, men kan i dag også tilbyde VideoTool

 - en fleksibel Web TV løsning på abonnements basis.

 • Med VideoTool kan man uden etableringsudgifter oprette egen intern og offentlig Web TV station på få minutter.
 • Ud over at bygge Web TV stationer, idéudvikler, tilrettelægger og producerer NNTV video til corporate image og Web TV,
 • samt udvikler og afvikler landsdækkende kampagner for private og offentlige virksomheder.

MEDIAWATCH

Mediebranchen spiller en afgørende rolle for vores demokrati og kultur. En rolle, der er under forandring og under pres som følge af strukturelle ændringer i mediebranchen. MediaWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om mediebranchen.  Om mediernes indhold og virksomhederne bag.

Kort om MediaWatch:

 • Skriver om mediepolitik, navne i mediebranchen, tv &radio, web og kommunikation samt distribution - kort sagt om hele mediebranchen. 
 • Kommenterer på udviklingen i læser, lytter- og seertal på danske medier, og bringer hver dag historier om den internationale medieverden.
 • Leverer de seneste nyheder via 2 daglige nyhedsbreve, der kommer direkte til din indbakke om morgen, og til middag fem dage om ugen.
 • Opdaterer løbende på www.mediawatch.dk  samt deres applikation, hele døgnet.
 • Har ambitioner om at give sine læsere kvalitetsjournalistik, og forudsætter abonnement for at læse en del af artiklerne på MediaWatch.

Som medlem af Freelancegruppen har du mulighed for at få tildelt 1 personlig licens, som giver dig adgang til alt indhold på www.MediaWatch.dk , 2 daglige nyhedsbreve samt MediaWatch’s  applikation til smartphone og tablet til reduceret pris.

Kommentarer