Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Konkurrence: Tegn SolidaritetsPrisens propagandaplakat

Til FreelanceGruppens 40 års jubilæumsfest 28. oktober 2017 skal den nyindstiftede SolidaritetsPrisen for første gang uddeles. Som vedtaget på Generalforsamlingen 2017 består prisen – ud over æren – af 10.000 kr. i efteruddannelsesstøtte (dog 15.000 kr. første gang i 2017) og en klassisk propagandaplakat. Sådan en skal vi altså have produceret. Præmien for den bedste propagandaplakat er 5.000 kr. i efteruddannelsesstøtte. Dertil kommer din streg jo så til at forme SolidaritetsPrisens visuelle udtryk de næste mange år.

plakatkonkurrence

Martin Kurt Haglund Grib dine redskaber og kom i gang med dit bidrag til FreelanceGruppens plakatkonkurrence.

Hvad er SolidaritetsPrisen?

SolidaritetsPrisen kan gives til kollektiver (dvs. mindst to personer), som har udmærket sig særligt inden for fagpolitik og/eller fagligt samarbejde. Det kan f.eks. være freelancere, der har oprettet eller driver et fagligt eller fagpolitisk fællesskab (f.eks. et kooperativ, kontorfællesskab eller en freelanceklub i forbindelse med fx en medie-arbejdsplads), eller (som) har ydet en særlig indsats af faglig eller fagpolitisk karakter for kollektivet i bred forstand. Det kan også være samarbejder freelancere og fastansatte imellem (f.eks. mellem en (TR) tillidsrepræsentant og repræsentant(er) for en freelanceklub) eller mellem f.eks. erfarne og nystartede freelancere. Prisen er indstiftet for at fremhæve måder hvorpå freelancere (og freelancere og fastansatte) kan bakke hinanden op, enten i forhold til at skabe fælles produktioner eller i forhold til at forbedre løn/honorar- og arbejdsvilkår.

Hvad skal propagandaplakaten indeholde?

Eneste krav er, at plakaten indeholder ordet SolidaritetsPrisen samt årstallet 2017 og FreelanceGruppens navn og logo. Årstallet skal indgå i plakaten på en måde, så det kan rettes til år for år. Herudover vil tegnerens signatur naturligvis være velkommen på plakaten. 

Hvordan må propagandaplakaten bruges?

Propagandaplakaten vil blive brugt i FreelanceGruppens digitale og trykte medier samt uddelt i ét eksemplar i god trykkvalitet hvert år til vinderen af SolidaritetsPrisen.

Send dit bud på propagandaplakat til formand for FreelanceGruppen, Sus Falch, på sfa@freelancegruppen.dk senest den 1. oktober 2017.

Skriv ”Plakat” i emnefeltet. Eventuelle spørgsmål kan også rettes til Sus på bl.a. mail eller tlf. 40453886.
 

Kommentarer

Karina Bjerregaard

tir, 08/29/2017 - 13:25

Hæ, det er jo et foto af mit tegnebord ;-)

OMNIBIZ.DK / Christina Ann Sydow

man, 09/11/2017 - 11:52

PLAKAT