Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kom til generalforsamling d. 14. marts

Selvom årets FreelanceFestival er udsolgt, kan du stadig deltage i generalforsamlingen, der ligger midt i festivalen. Der er også mulighed for middag og overnatning om lørdagen.

Soffi Chanchira Larsen

Soffi Chanchira Larsen

Festivalbilletterne blev revet væk på en uge.

Kom med til generalforsamlingen

Selvom der er udsolgt, kan du stadig deltage i generalforsamlingen. Den afholdes lørdag d. 14. marts 2020 kl. 13.00. Generalforsamlingen finder sted på Konventum, Erling Jensens Vej 1, 3000 Helsingør.

Der er også mulighed for at deltage i middagen lørdag aften og overnatte til søndag. Middagen er gratis, men overnatning koster 400 kr. pr. person. Ønsker du at deltage i middagen og overnatte, skal du sende en mail til forpersonen@freelancegruppen.dk med disse oplysninger: Medlemsnummer og navn, oplysning om du ønsker middag (og har kostpræferencer f.eks. vegetar og allergier) og om du ønsker overnatning. Alle får enkeltværelse.

Mailen skal være afsendt senest d. 4.3. af hensyn til forplejning. Tilmelding til generalforsamlingen er ikke nødvendig.

Dagsorden i henhold til vedtægterne:

 

1. Valg af dirigent

2. Valg af referent

3. Bestyrelsens beretning

4. Regnskab for FreelanceGruppens drift 2019

4A Regnskab for FreelanceGruppens barselsfond 2019

5. Forslag fra bestyrelse og medlemmer

6. Forslag til arbejdsprogram for 2020

7. Budget for FreelanceGruppen 2020 herunder fastsættelse af kontingent

7A. Budget for FreelanceGruppens barselsfond, herunder fastsættelse af ydelser

8. Valg af forperson

9. Valg til bestyrelse og valg af suppleanter

10. Valg af FreelanceGruppen-bestyrelsesmedlem til DJ's ophavsretsfonds bestyrelse

11. Valg af revisorer, revisorsuppleanter og kritisk politiske revisorer

12. Eventuelt

Forslag fra medlemmer 

Forslag fra medlemmerne, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal skriftligt være bestyrelsen i hænde senest en uge før generalforsamlingen, hvilket er lørdag d. 7. marts 2020. Alle forslag offentliggøres på www.freelancegruppen.dk. Forslag sendes til forperson Sus Falch på forpersonen@freelancegruppen.dk.

I henhold til vedtægterne vil beretningen, bestyrelsens forslag og forslag til arbejdsprogram m.v. være tilgængeligt på www.freelancegruppen.dk senest 14 dage før generalforsamlingen.

Der ydes transporttilskud svarende til maksimalt standardbillet efter rejseplanen.dk. Bilag udleveres ved indgangen til generalforsamlingen og afleveres i udfyldt stand ved generalforsamlingens afslutning. 

Rejser du fra udlandet eller et sted i Danmark, hvor rejseplanen ikke kan anvendes til beregning af transporttilskud, så skriv endelig til Sus Falch på forpersonen@freelancegruppen.dk.

 

Kommentarer