Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kom til fodbold med FreelanceGruppen

Giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagens freelanceudfordringer, få dig en gedigen griner med gode kolleger og få pulsen i vejret. Spil med på et af FreelanceGruppens fodboldhold til DJ Mediecup 2018, lørdag den 7. april på Fodboldfabrikken i København.

mediecup

Jens Panduro

Du kan spille for sjov eller for alvor – du bestemmer selv
Du kan melde dig til For Alvor-holdet, hvor I helhjertede spiller for at vinde pokalen. Melder du dig under fanerne på For Alvor-holdet, er du ikke bange for tacklinger og kropskontakt.

Du kan også spille på For Sjov-holdet, hvor I spiller for bare at være med og have det sjovt med kollegerne. Her kræves ingen fysisk form overhovedet, og melder du dig til For Sjov-holdet kan tørstslukkeren under kampen sagtens være et par dåseøl.

DJ Mediecup er også for heppere
I modsætning til almindelige firmahold kan vore to freelancehold ikke medbringe større personalegrupper til at bakke sig op. Derfor skal vi helst have mange freelancekolleger ud til Kløvermarken denne lørdag formiddag og udgøre et højt og tydeligt heppekor.

Kom derfor endelig til Mediecup, selvom du ikke spiller fodbold. Du behøver ikke at melde dig til hvis du vil komme og heppe – bare kom som du er.

Der er masser af præmier på spil i løbet af dagen, og til sidst trækkes der lod om fine gaver blandt både spillere og heppere.

Fuld forplejning og rejserefusion
DJ sørger for spillerforplejning og FreelanceGruppen for at både heppere og spillere kan slukke tørsten undervejs. Vi vil gerne have dig, der bor i provinsen, med på et af de to hold og derfor giver FreelanceGruppen rejserefusion til spillere svarende til priserne på 2. kl. i Rejseplanen. Vi medbringer de fornødne blanketter til udfyldelse på dagen.

Begrænset antal pladser
Vi kan maksimalt være seks personer på et hold, så skynd dig at skrive til Anne Anthon Andersen på aaa@freelancegruppen.dk, hvis du vil med til Mediecup, lørdag den 7. april klokken 10.00-17.00. Tilmeldingsfrist senest d. 26. marts, så alle kan få bekræftelse på deltagelse i god tid.  

Skriv dit navn, dit medlemsnummer, din T-shirt-størrelse, og om du spiller for sjov eller for alvor.

Det bliver en fest, kom glad og spil, hep, drik, snak, grin og hyg dig.

DJ Mediecup 2018

 

 

 

 

 

 


 

 

Kommentarer