Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kom gratis til Nordisk Freelanceseminar

Sæt kryds i kalenderen d. 15. og 16. september, hvor årets nordiske seminar finder sted i Malmø. Seminaret er gratis for medlemmer af FreelanceGruppen.

Foto: Katrine Nadia Jørgensen

Katrine Nadia Jørgensen Sidste års nordiske seminar løb af stablen i Finland.

Tre dage i selskab med freelancekolleger fra hele Norden
Lørdag den 15. september klokken 10.00 er der kick-off på årets nordiske freelanceseminar. Det betyder starten på to dage med spændende foredrag og socialt samvær med gode kolleger fra de andre nordiske lande. Men allerede fredag d. 14. om aftenen kan du møde og mingle med freelancekolleger til DETTE ARRANGEMENT.

Der er plads og penge til mange danske deltagere - og temaet i år er:

Had, trusler, sikkerhed, risikovurdering og digitalt selvforsvar for freelancere og selvstændige i medie- og kommunikationsbranchen

Program
Her er et inspirations-udpluk fra programmet:

  • Had og trusler mod journalister og kommunikatører – det internationale perspektiv
  • Sådan beskytter du dig selv og får støtte – også i retssager
  • Digitale kampagner - hvordan de påvirker valg og skaber utryghed
  • Internetkrigere - hvordan digitaliseringen har ændret medielandskabet og magtens strukturer
  • Workshop: beskyt dig selv og dine kilder imod hacking
  • Sådan afslører du fake news, urban legends og troldekampagner
  • Når nye internationale supermagter overtager medierne
  • Podcasting – sådan bliver du din egen udgiver
  • Visual storytelling – paneldebat om storytelling og stereotyper

Køb billetten allerede nu

Du køber din billet i de svenske arrangørers system. KØB BILLETTEN HER.

Gratis deltagelse for FreelanceGruppens medlemmer

Du skal også registere dig HER, hvis du vil være sikker på at komme i betragtning til tilskud fra FreelanceGruppen. Deadline er d. 5. august.

Vi betaler deltagergebyret for alle deltagere (uanset om du køber early bird-billet inden d. 30.7. eller køber senere) og giver tilskud til hotel og rejseomkostninger efter denne model:

Er du bosat i udlandet og Grønland:

Billigste offentlige transport dog som udgangspunkt max. 2000 kr., op til to overnatninger fra fredag til søndag, (der er arrangement fredag aften) og op til 1000 kr. i tilskud pr. nat hvis du bor på hotel Scandic S:t Jörgen. 

Book overnatning her: 

Scandic S:t Jörgen

Scandic Triangeln

Teaterhotellet

Har du en særlig lang og/eller dyr rejse, kan du kontakte bestyrelsens ansvarlige for det nordiske seminar:

Cecilie Marie Meyer, cmm@freelancegruppen.dk /tlf. +45 40989707

Sus Falch, sfa@freelancegruppen.dk / tlf. +45 40453886

Er du bosat i hovedstadsområdet: Billigste offentlige transport, op til to overnatninger fra fredag til søndag, (der er arrangement fredag aften) og op til 1000 kr. i tilskud pr. nat hvis du bor på hotel Scandic S:t Jörgen, Scandic Triangeln el. Teaterhotellet.  

Er du bosat i øvrige Danmark: Billigste offentlige transport, op til to overnatninger fra fredag til søndag, (der er arrangement fredag aften) og op til 1000 kr. i tilskud pr. nat hvis du bor på hotel Scandic S:t Jörgen, Scandic Triangeln el. Teaterhotellet. 

Sådan får du tilskud

Du kan kun få tilskud, hvis du bor på et af de tre nævnte hoteller, som vi har udvalgt for, at de danske deltagere kan møde hinanden. Hotellerne har overenskomst og ligger i gå-afstand (800-1200 m) fra Folkets Park og Moriska-pavillonen, hvor det nordiske freelanceseminar afholdes.

Tilskud udbetales efter seminaret ved fremsendelse af dokumentation for rejseudgifter, hotel og deltagelse. Kører du i egen bil, kan du få refunderet et beløb svarende til billigste offentlige transport.

Sådan fordeles tilskud
Hvis der er flere, som ønsker at deltage, end vi har budgetramme til, fordeles pladserne efter følgende principper:

Medlemmer, der aldrig har deltaget i et nordisk seminar, har første prioritet. Dernæst kommer de deltagere, der ikke har deltaget de seneste to nordiske seminarer og til sidst de deltagere, som deltog i 2017. Sidstnævnte kan blive udvalgt ved lodtrækning, hvis der er flere ansøgere, end der er midler til.

Hvornår er der ansøgningsfrist?
Fristen for ansøgning om tilskud til Nordisk Freelanceseminar i Malmø er den 5. august. Du vil senest d.  8. august få at vide, om du har fået de tilskud, du ønsker. Men husk: Alle får som minimum deltagergebyret på op til 150 euro betalt, hvis de har ansøgt og deltaget.

Er du ny i gruppen – så tag med!
Nordisk Freelanceseminar er et rigtig godt sted at møde danske og nordiske freelancekolleger, blive præsenteret for faglige input af høj kvalitet og få indblik i nordiske freelanceforhold. Derfor håber vi, at rigtig mange nye medlemmer af FreelanceGruppen har lyst til at deltage. D. 8. august opretter vi en FB-gruppe for seminar-deltagerne som f.eks. kan lave aftaler om at mødes.

Vi glæder os til at være sammen med dig i Malmø!

Mange hilsner

På bestyrelsens vegne

Cecilie Marie Meyer og Sus Falch, arrangementsansvarlige

Kommentarer